Deze ongemakken situaties tijdens de seks heb je liever niet

header blog ongemakkelijk
Wippen, ketsen, beuken, het hutje op de hei bezoeken of gewoon ordinair neuken. Seks: we houden ervan, op onderstaande ongemakkelijke situaties na dan...

Ongemakkelijke situaties

1. De welbekende kutscheet.
Hoe natuurlijk het ook is (tja, door al dat gepomp wil er nou eenmaal weleens wat lucht naar binnen komen) zorgt het vaak toch voor een blos op de wangen. 2. Je voet die achter je string blijft hangen.
Oke, misschien is dit slechts een situatie voor de klunsjes onder ons, maar niks zo ongemakkelijk als blijven hangen achter je met zorg uitgekozen kittige stringetje. 3. Dochter Sanne die vraagt of papa mama pijn doet.
'Nee lieve Sanne, papa en mama vinden elkaar heel erg lief.' 4. De kriebelende haar tijdens het pijpen.
Haar is in dit geval een groot begrip. Want zowel een balhaar als je eigen lok kan de sfeer flink bepalen tijdens het bevredigen van de penis. Tip: knotje in (in je lokken uiteraard). 5. Beiden een ander standje in gedachte hebben tijdens de wisseling.
En vervolgens met een bloedneus de boel staken. 6. Het ruiken van je eigen zweet.
Goed van bil gaan, kan de nodige beweging en bijbehorende zweetdruppels kosten. Misschien voor je eigen idee niet echt fris en een tikkie afleidend, maar het is meer dan normaal. Dus vergeet die geur en onthoud: je wordt onder andere verliefd op iemands lichaamsgeur - grote kans dus dat je bedpartner de geur juist extra opwindend vindt. 7. Jezelf in een reflectie zien.
Hartstikke leuk natuurlijk: 'Wet Denise' die in een Onlyfans optreden zwoel in een spiegel kijkt, maar in werkelijkheid schrik je je vaak een hoedje als je jezelf als een tomaat in de weer ziet. 8. Slappe tetten.
Tenzij je er 400 cc in hebt laten rammen, is de kans groot dat je borsten tijdens de seks als twee leeggelopen ballonnen tegen je oksels aan liggen. Fack it, dat hebben we allemaal. 9. Kramp in je kuit.
Bovenop zitten en het gevoel dat er nog iets anders inschiet. Do we have to say more? De sfeer is dan in ieder geval verneukt... 10. De 'geile blik' die eigenlijk angstaanjagend is.
Zowel die van jou als van je sekspartner kan behoorlijk afschrikwekkend zijn als je niet een beetje je best blijft toen. 11. De onverwachte harde kreun.
'Oeps, was ik dat?' 12. Zijn prikkende baard tijdens het beffen. Wij scheren ons toch ook gewoon? 13. Het kwakje dat vroegtijdig het nest verlaat.
Het overkomt ons allemaal weleens dames: huppelend naar de wc, maar dan net de overtocht niet halen. BOEIE! 14. Elkaars dirty talk niet kunnen verstaan? 'Wat zeg je? Ik ga je zo hard laten kloven?' 15. Scherpe nagels.
Gevaar zit in een klein hoekje.