Wil je lezen: deze reisboeken mogen niet ontbreken in jouw boekenkast

boekenkast travel header blog
Wie droomt er nou niet van een goedgevulde boekenkast? Als echte reisjunkie mogen deze pareltjes van reisboeken absoluut niet missen in die van jou.
Deze reisboeken zijn niet alleen mooi, maar ook nog enorm inspirerend!

80 Duurzame reizen - Lonely Planet

In dit boek van Lonely Planet vind je 80 reizen die je kunt maken zónder ook maar een voet in het vliegtuig te zetten. Alle reizen in dit boek zijn te maken met de trein, op de fiets of in een kajak. Hoe cool is dat?! In dit reisboek staan complete routes inclusief informatie zoals wat de CO2-voetafdruk en het reisbudget van iedere reis is.

Bucketlist eropuit in Nederland - Marleen Brekelmans

Blijf je liever in Nederland? Dan staat dit boek van Marleen Brekelmans vol met ideale tips. Sloepvaren, loopfietsen, wijn proeven of wildplukken: deze belevenissen maken van jouw dagje uit een feest. Maar deze activiteiten zijn niet het enige dat er in het boek staat: er staan onder andere ook gave adresjes in waar je kunt overnachten.

Het grote Nederlandse Bierwandelboek - Guido Derksen

Hop, we gaan wandelen. Zo luidt de ondertitel van dit toffe reisboek. In het boek vind je dertig wandelingen door de natuur en stad die allemaal eindigen bij een locatie waar je een heerlijk biertje kunt drinken. Trommel je vrienden op, want dit is dé ideale activiteit voor een vriendenweekend!

De mooiste routes in Europa - ANWB

Roadtrips zijn populairder dan ooit en wij begrijpen helemaal waarom: gezelligheid, vrienden en mooie plekjes, wat wil je nog meer? In dit boek van de ANWB vind je prachtige én avontuurlijke routes in Europa. Heb jij een camper of ga je met de auto op stap? Het kan allemaal. Zet dit boek maar op je wensenlijstje, want het is vanaf 8 oktober te verkrijgen.

Solo reizen; Hoe je in je eentje de wereld trotseert - Liesbeth Rasker

De schrijfster van dit boek laat in dit boek zien dat in je eentje reizen helemaal niet eng of vervelend is, maar juist superleuk. Liesbeth gaat regelmatig alleen op vakantie en deelt haar mooiste bestemmingen en beste tips met de lezers. Ga je op rondreis door Italië of spot je liever wilde olifanten in Sri Lanka?

Ibiza Stories - Lizzie van der Ligt

Influencer Lizzie van der Ligt kwam begin dit jaar met haar eerste boek: Ibiza Stories. In het boek laat ze je kennis maken met de échte pareltjes van Ibiza, want er is niks zo leuk als een onontdekt plekje of restaurantje. Ben je van plan om naar Ibiza te gaan? Dan is dit boek dé musthave onder de reisboeken.

Bucketlist reizen; 25 reizen die je ooit gemaakt moet hebben - Marloes de Hooge

Misschien ken je Marloes wel van haar reisblog Travelvalley. Deze vrouw is gek op schrijven, hardlopen en natuurlijk op reizen. In haar boek stelt ze een bucketlist samen met 25 reizen die je ooit gemaakt moet hebben. Hoeveel kun jij er al afstrepen?
LEES OOK: