Hier wil je heen: de real life locaties van Sex Education

sex education travel header blog
Yes! Het nieuwe seizoen van deze populaire Netflixserie staat vanaf vandaag online. Wist jij dat een groot gedeelte van Sex Education gewoon op real life locaties gefilmd is in plaats van op een gebouwde set? Dit zijn de locaties.De meeste scènes van de serie zijn opgenomen in het gebied rondom de rivier de Wye in Wales. Tijd om een vliegticket te boeken naar het Verenigd Koninkrijk!

Het huis van Otis en Jean

Rondom die rivier ligt de Wye Valley; een grote vallei met een prachtige natuur. In die vallei staat ook het grote, rode huis van Otis en zijn moeder Jean. En dat huis inclusief prachtig uitzicht op de Wye kun je boeken! Trommel je vrienden bij elkaar en get ready voor een tripje naar Symonds Yat. Je moet wel even je spaarrekening plunderen, want de prijs ligt rond de 3000 pond voor vier nachten met zes personen.

Moordale High

Moordale High, oftewel de standplaats van de sekstherapiemeetings van Otis en Maeve, is in real life ook een echte school. Of nou ja, was. Het gebouw van de Universiteit van Wales in het dorpje Caerleon sloot in 2016, maar wordt nu dus gebruikt als set.
sex education moordale high

Old Railway Bridge

In Sex Education zien we Otis (en Eric) regelmatig over een brug fietsen of wandelen. Dit is de Old Railway Bridge in het kleine dorpje Tintern en je kunt er gewoon overheen lopen als je in de buurt bent. De brug is misschien niet zo fotogeniek - want een hoop roest, maar een Instagramkiekje maken op deze locatie is natuurlijk een must!
Sex Education locaties
LEES OOK: