Skip to main content

Je scant dag en nacht producten in de buurtsuper. Urenlang zwoeg je om in het weekend meer dan twee drankjes te kunnen betalen. Maar dan heb je het: je wordt Sugar Baby! Een jonge meid die zich laat verwennen door een wat oudere, rijke man (Sugar Daddy). Maar wat zijn nu echt de redenen waarom je een Sugar Daddy moet daten? Je leest het hier.

1) Hij appt je niet om te vragen met wie je uithangt

Irritant. Van die vriendjes die altijd willen weten waar en met wie je bent. Als je niet binnen 10 minuten reageert op app, belt hij je meteen op. Tewijl je gewoon diep in je Netflixserie zit. Jezus man. Je Sugar Daddy heeft al vaker relaties gehad. Hij weet dat jij soms ook tijd voor jezelf nodig hebt. Kunnen die jonge pikkies nog wat van leren.
1111

2) Je hoeft niet meer te zwoegen bij je kutte bijbaan

Niemand wordt blij van boodschappen scannen. *BlIEP*, nog een paar uur. *BLIEP*, waarom zit ik hier nog. *BLIEP*, maak me af. Met een Sugar Daddy is dat voorbij! Je “werk” bestaat nu vooral uit eten bij dure restaurants en het shoppen van jouw lievelingsmerken. We’re talking Gucci, Louis Vuitton, Micheal Kors en nog veel meer.
2222

3) Settelen kun je nog even uitstellen

Je bent begin 20 en het leven ligt voor je voeten. Fuck settelen en kids krijgen. Dat kan later nog. Nu wil je genieten! Met een Sugar Daddy kan dat. Je krijt allemaal shit en je zit niet voor altijd vast aan een man. De voordelen van een relatie plus extra’s, zonder een relatie. Als dat niet chill is, weet ik het ook niet meer.
3333

4) Seks is in veel gevallen niet eens nodig

Seks met een oude(re) man maakt je misselijk? No problem. In veel gevallen willen de mannen niet eens seks. Ze willen gewoon een lekker wijf aan hun zij. Samen uit eten, of dagjes weg. Je krijgt dus vette euro’s en je hoeft er niet eens voor met de benen wijd.
4444

5) Je maakt al je vriendinnen jaloers

Terwijl al je vriendinnen smeken bij hun vriendje om een keertje uit eten te gaan, eet jij dagelijks in de beste restaurants. Ze zien jou lopen in Louboutins, waarvan je zolen nog roder zijn dan hun maandverband. En wanneer je vriendinnen zeiken over hun vriendjes, kan jij alleen maar gniffelen. JIJ hebt een fantastische relatie, die eigenlijk helemaal geen relatie is 😉
5555

Leave a Reply