Met deze nieuwe fake reality-show van EasyToys kom jij straks niks te kort in de slaapkamer!

kv horizontal
Ken je dat gevoel dat je een berg beklimt? Nee? Dan hebben we goed nieuws, want met de nieuwe uitvinding van EasyToys ben jij een ervaring rijker! Met de reality-show ‘Mount Clitoris’ hoef jij je absoluut geen zorgen te maken over een orgasmekloof. En nee, je hoeft de bijna 9 kilometer hoge berg niet écht te beklimmen.

Orgasmekloof: wat te doen?

Helaas is het niet vanzelfsprekend dat iedereen evenveel pret beleeft in de slaapkamer. Vrouwen blijven vaak achter, en dat noemen we de 'orgasmekloof'. Maar waarom eigenlijk? Het blijkt dat veel mensen (ja, zelfs vrouwen) niet alles weten over de clitoris, een superbelangrijk knopje voor plezier bij vrouwen. Gelukkig voor ons heeft EasyToys een plan bedacht om daar verandering in te brengen.
De allereerste stap is om met je partner in gesprek te gaan. Heb het met elkaar over wat je fijn vindt. Probeer dingen met elkaar uit en betrek elkaar bij je soloseks-momenten. Daarnaast blijkt dat toch 63% van de koppels seks met een speeltje ook nice vinden. Een speeltje zoals de knalroze Pro2 kan jullie ideale hulpmiddel zijn voor maximaal genot. Door dit moment met je partner te delen, in plaats van soloseks, sla je twee vliegen in één klap.Goed om een keer te proberen, toch?

Reality-show over de clitoris

In de wereld waar er geen dag zonder technologie voorbij gaat, heeft EasyToys bedacht daar gebruik van te maken. Zo is er een fake reality-show gemaakt: 'The Clitoris Conquest'. In de show nemen drie koppels het tegen elkaar op om een niet-zo-goed-verborgen schat te vinden: de Mount Clitoris. Door spelletjes en uitdagingen leren de koppels meer over wat vrouwen fijn vinden. Het idee is dat we allemaal wat opsteken over hoe plezier werkt voor vrouwen. Hoe ideaal is dat? Check hier de trailer.
De show is een knipoog naar het serieuzere probleem, maar op een leuke manier. Ze willen ons laten lachen en tegelijk iets leren, als je het ons vraagt is dit idee de perfecte manier om iets bij te leren. Wie weet; misschien wordt de slaapkamer wel de nieuwe berg waar iedereen de top probeert te bereiken. Laten we het hopen!
Dus, ben je klaar voor een avontuurlijke tocht naar de top van plezier? 'Mount Clitoris' in combinatie met de nieuwste knalroze satisfyer zouden zomaar je nieuwe beste vriend kunnen worden en een gids voor meer pret voor iedereen. Hou je vast, het wordt een wilde rit!