Influencers in SEKSLES ‘’Ik belandde in het ziekenhuis door stress van onzekerheid’’

schermafbeelding 2023 07 18 om 160729
Gisteren is alweer de derde SEKSLES online gekomen van seizoen 3 en net zoals bij de vorige aflevering, doen de influencers opvallende onthullingen. Ook leren ze weer wat bij door seksuologe Eveline.

SEKSLES

In het derde seizoen van SEKSLES duiken we samen met René en negen influencers in het klaslokaal om alle ins en outs te bespreken over de daad, het voorspel en nog veel meer. De influencers geven elkaar tips, adviezen en delen hun ervaringen. Ook krijgen ze tips mee van Eveline Stallaart. Zij is een seksuologe die de bedenkingen en ideeën van de influencers nader kan verantwoorden. Zo leren we in deze aflevering waarom niet alle vrouwen kunnen squirten en wat je kunt doen om dat te stimuleren.

Onzekerheden

Tijdens de SEKSLES gaat het niet alléén maar over seks, soms delen de influencers ook hun zorgen over zichzelf of hun (bed)partners. In deze aflevering praten ze met elkaar over onzekerheden. Zo vertelt Christina Curry dat ze weleens onzeker is geweest over haar lichaam, maar dat ze zich nu realiseert dat je zekerheid moet hebben van binnenuit en dat cosmetische ingrepen alleen niet genoeg zijn. ‘’Je moet meer van jezelf leren houden’’, zegt ze openhartig. Preach! Ook Dennis Roos, bekend van Ex on the Beach, vertelt dat hij negatieve berichten heeft gehad na zijn deelname aan het programma. Hij vertelt zelfs dat social media hem zoveel stress heeft gegeven dat hij hierdoor in het ziekenhuis is beland met een hartinfarct. Hij dacht dat de stress vanzelf weg zou gaan en wilde naar eigen zeggen ‘geen aandacht zoeken’ door er met andere over te praten. Helaas heeft dit voor hem niet goed uitgepakt. Heftig!

Social media

Ook Merijn van den Heuvel, bekend van Love Island en TikTok, vertelt hoe hij denkt over social media. ‘’Ik denk dat tegenwoordig veel jongeren eerst op social media gelukkig proberen te worden, voordat ze in het echt gelukkig zijn.’’ Volgens hem moet het juist andersom zijn en moet je social media als een extraatje zien. Seksuologe Eveline gaat ook in op de onzekerheden die worden genoemd en vraagt aan de mannen die aanwezig zijn die het echt belangrijk vinden hoe een vrouw – en haar geslachtsdeel - eruit ziet.

↡ Bekijk hier de video ↡