Achmed Akkabi vader geworden van dochtertje

schermafbeelding 2023 10 01 om 120124
Er is blij nieuws in de wereld van de Nederlandse entertainment! Acteur en producent Achmed Akkabi heeft laten weten dat hij vader is geworden.

Achmed Akkabi

Op 27 september is Achmed's dochtertje geboren. Ze heeft de mooie naam Aïcha Akkabi gekregen. Toen Achmed dit leuke nieuws op Instagram deelde, kreeg hij meteen heel veel lieve berichten. Bekende Nederlanders zoals Chantal Janzen en Arie Boomsma stuurden hun felicitaties. Ook andere sterren zoals Georgina Verbaan en Monica Geuze lieten blijde reacties achter.
In juli hadden Achmed en zijn vrouw Eileen al verteld dat ze een baby verwachtten. Ze deden dit met speciale foto's van hun trouwdag en een foto van een echo. Op de echo stond "baby girl" geschreven. Achmed en Eileen zijn sinds vorig jaar een stel en vorig jaar september vertelde Achmed dat ze een relatie hadden.

Carrière Achmed Akkabi

Veel mensen kennen Achmed Akkabi van de serie "Mocro Maffia" op Videoland. In deze serie speelde hij de rol van drugsbaas Paus en werkte hij ook achter de schermen als creative producer. Maar na vier seizoenen heeft hij besloten om te stoppen. Victor D. Ponten gaat nu verder met de serie. "Mocro Maffia" begon in 2018 en is heel populair geworden in Nederland.
Met de geboorte van zijn dochter en veranderingen in zijn werk is het een spannende tijd voor Achmed. We wensen hem en zijn gezin veel geluk toe in dit nieuwe hoofdstuk van hun leven.

↡ Bekijk hier de video ↡