Babynews: Joey van The Bachelorette wordt vader!

joey medium
Herinner je je Joey Vanherle nog, de charmante deelnemer van De Bachelorette? Hoewel hij toen niet zijn liefdessprookje vond bij Gaby Blaaser, heeft Joey inmiddels niet alleen de liefde gevonden, maar verwachten hij en zijn partner ook een kindje samen!

Joey's Liefdesavonturen

Een paar jaar geleden was Joey een opvallende verschijning in De Bachelorette. Hij kreeg de laatste roos van Gaby, maar de vonk was al snel na het avontuur verdwenen. Toch gaf Joey de zoektocht naar de liefde niet op en was hij ook te zien in het populaire datingprogramma Lang Leve de Liefde. Hoewel hij hier niet zijn droomvrouw vond, was zijn liefdesavontuur nog lang niet voorbij. Na deze pogingen vond Joey de liefde bij zijn huidige vriendin Kim. Samen hebben ze nu geweldig nieuws om te delen, en we kunnen niet wachten om het te horen!
zijn bachelorette gaby blaaser en joey nog samen

Baby

Joey houdt zijn privéleven tegenwoordig wat meer op de achtergrond. Maar gelukkig wisten juicechannels te ontdekken dat Joey binnenkort vader wordt van zijn eerste kindje. Joey deelde dit blije nieuws op Facebook met zijn vrienden en familie. Lief!

Geslacht

En er is nog meer nieuws! Joey van de Bachelorette onthulde ook het geslacht van zijn aanstaande kindje met een liefdevol gedicht: “Je bent nu nog zo klein. Warm in mama’s buik zo fijn. Groei nog maar even. Tot wij je alle liefde kunnen geven. We kunnen niet wachten, maar neem je tijd. Wat zijn wij al zo trots op jou kleine meid.” Het lijkt er dus op dat er binnenkort roze muisjes op het menu staan.

↡ Bekijk hier de video ↡