Bekijk de eerste beelden van nieuw seizoen Married at First Sight

schermafbeelding 2024 01 04 om 164940
Voor liefhebbers van romantiek en spanning is er goed nieuws: het nieuwe seizoen van 'Married at First Sight' start op 16 januari! Dit populaire RTL-programma, waarin koppels elkaar voor het eerst ontmoeten op hun bruiloft, keert terug met een verse lading deelnemers.

Married at First Sight

In MAFS ontmoeten deelnemers hun toekomstige partner voor het eerst voor het altaar. De koppels worden door experts samengesteld op basis van wetenschappelijke matching. Na de bruiloft begint het avontuur: is het liefde op het eerste gezicht of blijkt de match toch niet zo perfect? Dit unieke concept heeft het programma tot een kijkcijferhit gemaakt, vol onverwachte wendingen en romantische momenten.

Succesverhalen Married at First Sight

Het programma heeft in het verleden al bewezen dat het kan leiden tot echte liefde. Stellen zoals Rowan en Astleigh en Sonny en Dylan zijn nog altijd samen na hun deelname. Met deze successen in het achterhoofd, kijken kijkers vol verwachting uit naar de nieuwe koppels van het komende seizoen. Wie zijn deze dappere singles die de sprong in het diepe wagen? Een eerste blik op de nieuwe deelnemers belooft al veel goeds.

Nieuw seizoen

Noteer 16 januari 2024 in je agenda, want dan gaat het nieuwe seizoen van MAFS van start. Met twee afleveringen per week kunnen kijkers dubbel genieten van alle romantiek, spanning en verrassingen. In de teaser van RTL Boulevard krijgen we al een sneak peek: emotionele eerste ontmoetingen, tranen van geluk en zelfs de eerste kussen. Het belooft weer een seizoen vol verrassingen te worden.
Met de start van het nieuwe seizoen MAFS in aantocht, maken fans zich op voor meer liefdesavonturen en dramatische wendingen. Het programma biedt een unieke mix van wetenschap, romantiek en realiteit, waardoor het telkens weer boeiend blijft om te volgen.

↡ Bekijk hier de video ↡