Bekijk nieuwe trailer van kerstfilm Best. Christmas. Ever.

best christmas ever new first looks
De koudere maanden staan voor de deur, en dat betekent dat de gezellige maand december steeds dichterbij komt. Ben jij al in de kerstsfeer? Goed nieuws, want over slechts 61 dagen is het al zover! Om ons alvast in de kerststemming te brengen, heeft Netflix de trailer onthuld van hun gloednieuwe kerstfilm - en we zijn er helemaal enthousiast over!

Best. Christmas. Ever.

Het is nooit te vroeg om te beginnen met het kijken van kerstfilms, en Netflix is het daarmee eens. Binnenkort kun je genieten van de romantische komedie "Best. Christmas. Ever." op deze populaire streamingdienst. Dus pak je knusse deken en warme chocolademelk er maar snel bij, want dit wil je niet missen!
Best. Christmas. Ever. draait om de vriendschap tussen Jackie en Charlotte, die op de proef wordt gesteld. Elk jaar stuurt Jackie een overdreven vakantiebrief naar haar oude studievriendin Charlotte, wat Charlotte helaas steeds slechter doet voelen. Enkele dagen voor Kerstmis belanden Charlotte en haar familie door een speling van het lot op de besneeuwde stoep van Jackie. Dit geeft Charlotte de kans om te bewijzen dat Jackie's leven onmogelijk zo perfect kan zijn als het lijkt.

Hoofdrollen Best. Christmas. Ever.

Best. Christmas. Ever. heeft een aantal bekende gezichten in de hoofdrollen. Zo zien we Heather Graham, bekend van "Love, Guaranteed," Brandy Norwood, zangeres en actrice, en Matt Cedeño, bekend van "Ruthless," in prominente rollen. Daarnaast heeft Jason Biggs, bekend van "American Pie," ook een belangrijke rol in de film. Dit belooft veel goeds voor een hartverwarmende kerstfilm.
De romantische komedie "Best. Christmas. Ever." is geregisseerd door Mary Lambert, die eerder de populaire kerstfilm "A Castle for Christmas" (2021) samen met actrice Brooke Shields maakte. Gelukkig hoeven we niet lang te wachten, want deze kerstfilm is vanaf 16 november beschikbaar op Netflix. Laten we beginnen met aftellen!

Kerstfilms Videoland

Nu de koelere maanden eraan komen, raken we al helemaal in de stemming voor herfst en kerst. En om deze komende (koude) maanden goed te beginnen, trakteert Videoland ons niet op één, niet op twee, maar op 21 kerstfilms. Dat is een feestelijke traktatie waar we blij van worden!

↡ Bekijk hier de video ↡