Maris uit Temptation Island ondergaat borstvergroting

schermafbeelding 2023 10 25 om 164149
Maris, bekend van haar deelname aan Temptation Island: Love or Leave ruim anderhalf jaar geleden, blijft een populaire figuur op sociale media. Ze houdt haar volgers regelmatig op de hoogte van haar relatie met Ivo. Echter, gisteren verraste Maris haar volgers met een ander soort update.

Maris over borstvergroting

Op haar Instagram-account deelde Maris het nieuws dat ze een borstvergroting
heeft ondergaan. Ze plaatste een foto van zichzelf vanuit het ziekenhuisbed en schreef: "Did something ✨ Ik heb even getwijfeld of ik dit geheim wilde houden, maar vind het zelf altijd belangrijk om open te zijn. Zo ook hiermee."
Ze vervolgde: "Plus zoals sommige van jullie misschien weten staan mijn oude boobs al vol op het internet. Deze nieuwe geheimhouden gaat daarom misschien iets minder goed lukken haha. Natuurlijk ben ik niemand verantwoording verschuldigd maar toch wil ik zeggen dat ik deze keuze echt voor mezelf heb gemaakt. Hoe cliché ook, je leeft maar één keer en ik wilde graag weten hoe het is met net wat grotere vriendinnen. En ja ik heb zeker goed onderzocht wat de risico’s waren maar ik durfde het toch aan," aldus Maris in haar openhartige bericht.

Reacties

Volgers van Maris zijn vooral benieuwd naar haar ervaring en tevredenheid met het resultaat. Iemand vraagt zich af: "Nou ik ben vooral benieuwd naar wanneer heb je het gedaan. Hoe voel je je nu. Is het tegen gevallen etc?" Maris heeft op deze vragen nog geen antwoord gegeven. Ook voormalig Temptation Island-collega Annebel Visscher reageerde met humor: "WELKOM BIJ DE BIG BOOB CLUB BABEEEE ?❤️."

Relatie Maris en Ivo

Het is het vermelden waard dat Maris vorig jaar met haar vriend Ivo meedeed aan Temptation Island: Love or Leave, en ze zijn nog steeds samen. Eerder dit jaar vierden ze zelfs hun tienjarig jubileum als stel. Een schattige mijlpaal in hun relatie!

↡ Bekijk hier de video over de klachten over Temptation Island ↡