Sharon Doorson is zwanger en deelt haar groeiende buik

schermafbeelding 2023 10 26 om 111235
Deze week heeft de bekende zangeres Sharon Doorson opgewekt nieuws gedeeld: ze verwacht haar tweede kindje. Deze vreugdevolle aankondiging kwam terwijl ze geniet van een ontspannen vakantie op het zonnige Gran Canaria. Hiermee deelt ze niet alleen haar blijdschap, maar ook een glimp van haar groeiende babybuik met haar volgers op Instagram.

Sharon Doorson zwanger

Tijdens haar vakantie op Gran Canaria heeft Sharon op haar Instagram een reeks vakantiefoto's geplaatst. Op de eerste foto viel meteen iets op: haar prachtige babybuik! Sharon deelde dit nieuws met een knipoog, schrijvend: "Kiekeboe, daar is de babybump al hoor." Het is duidelijk dat ze niet langer hoeft te verbergen dat ze in blijde verwachting is.
Haar lichaam heeft goed gereageerd op deze tweede zwangerschap. Ze deelde met humor: "Je lichaam herkent een nieuwe zwangerschap gewoon en denkt: 'Hop, uitzetten die handel' ?... Ik ben blij dat ik nu geen verstoppertje meer hoef te spelen." Ze vertelde ook dat de eerste paar weken van haar zwangerschap behoorlijk zwaar waren vanwege misselijkheid, maar gelukkig voelde ze zich beter tijdens haar verblijf op Gran Canaria. Hoewel ze afsluitend schreef dat ze enorm van haar vakantie heeft genoten, was er een kleine tegenvaller op de laatste dag toen ze voedselvergiftiging opliep.

Sharon Doorson en jeugdliefde

Eerder deze week deelde Sharon op Instagram het prachtige nieuws dat ze opnieuw in verwachting is. Ze is sinds december 2021 herenigd met haar jeugdliefde, en hun hernieuwde liefde heeft nu geleid tot de komst van een baby. In haar aankondiging schreef ze: "Wanneer je elkaar 20 jaar geleden leert kennen, elkaars jeugdliefde bent, veel hebt meegemaakt en 17 jaar later opnieuw verliefd wordt." Ze voegde eraan toe: "We zijn meer dan gelukkig dat we onze liefdesbaby mogen verwachten ?❤️." Ze kijken vol verwachting uit naar deze mooie toevoeging aan hun groeiende gezin.
Sharon heeft al een kindje, Maliya, samen met haar voormalige partner Brunno. In mei 2021 gingen Sharon en Brunno na een relatie van elf jaar uit elkaar. Ondanks de veranderingen in hun persoonlijke levens, lijkt Sharon nu stralend en gelukkig te zijn met haar nieuwe liefde en de komst van hun tweede kindje.

↡ Bekijk hier de video ↡