Janey uit Ex on the Beach gaat voor een natuurlijke look

premium titels afmetingen afbeeldingen 2023 08 31t144458708
In de wereld van realitysterren is de trend van het verwijderen van cosmetische ingrepen op social media de laatste tijd niet onopgemerkt gebleven. Een van de bekendste gezichten die deze opvallende verandering heeft ondergaan, is Janey, bekend van 'Ex On The Beach: Double Dutch'. Ze heeft niet alleen haar lipfillers laten verwijderen, maar heeft ook een nieuwe, natuurlijke uitstraling aangenomen. In dit artikel ontrafelen we de redenen achter haar keuze en haar recente metamorfose.

Janey gaat natuurlijk

Tijdens een vragenronde met haar volgers, kreeg Janey de vraag waarom ze besloot om haar lipfillers te laten verwijderen. Haar antwoord was duidelijk: "Het was tijd om ze eruit te halen en ik wilde weer wat natuurlijker ogen." Deze keuze om terug te keren naar haar natuurlijke schoonheid illustreert een groeiende trend onder bekendheden die streven naar een minder opvallende cosmetische uitstraling.
schermafbeelding 2023 10 24 om 135154
schermafbeelding 2023 10 24 om 135205
schermafbeelding 2023 10 24 om 152015

Lipfillers en extensions

Naast het verwijderen van haar lipfillers heeft Janey ook afscheid genomen van haar blonde lokken en extensions. Ze heeft nu een korte, koperkleurige coupe aangenomen. Haar verklaring voor deze verandering is even simpel als oprecht: "Ik heb mijn extensions eruit gehaald, omdat ik mijn haar wil laten groeien." Deze beslissing getuigt van haar wens om weer in contact te komen met haar natuurlijke haar en het de kans te geven om te floreren.

Janey uit Ex on the Beach

Janey's keuze voor een meer natuurlijke uitstraling kan anderen inspireren om hun eigen cosmetische reis te overwegen. Door haar veranderingen openlijk op social media te delen, draagt ze bij aan het debat over schoonheidsidealen en de persoonlijke keuzes die mensen maken om zichzelf te uiten. Haar positieve houding ten opzichte van haar natuurlijke look kan anderen aanmoedigen om hun eigen unieke schoonheid te omarmen.
Al met al laat Janey zien dat het nastreven van een natuurlijke uitstraling een geldige keuze is in een wereld waarin cosmetische ingrepen vaak de norm lijken te zijn. Haar transformatie is niet alleen een uiting van haar persoonlijke groei, maar kan ook anderen inspireren om hun eigen schoonheid te omarmen, ongeacht de trends die op dat moment heersen.

↡ Bekijk hier de video ↡