Chantal Janzen uit gevoelens over haar zoon na deze actie

schermafbeelding 2024 01 31 om 132035
Chantal Janzen staat bekend om haar veelzijdigheid als presentatrice, actrice en zangeres in musicals. Maar talent lijkt in de familie te zitten, want haar vijftienjarige zoon James, die een muziekopleiding volgt, heeft onlangs indruk gemaakt met zijn tweede schooloptreden. Een trotse Chantal deelde haar bewondering voor James' optreden.

Chantal Janzen en zoon

Chantal Janzen, een veelzijdige entertainer, deelt trots de prestaties van haar vijftienjarige zoon James. Hij volgt een muziekopleiding op een speciale school en had onlangs zijn tweede schooloptreden. Ondanks dat Chantal thuis niet veel had gehoord van James' oefeningen, werd ze aangenaam verrast door zijn indrukwekkende optreden op school, waar hij het nummer "Wicked Games" van Chris Isaak zong en gitaar speelde.

Toekomst plannen

Hoewel James duidelijk getalenteerd is, heeft hij geen interesse in het beroemd worden of het delen van het podium met zijn beroemde moeder. Chantal onthult dat James vooral wil genieten van het maken van muziek en heeft geen behoefte aan hulp of advies van zijn moeder. Hij volgt liever zijn eigen pad en blijft bescheiden over zijn talenten.

Chantal Janzen hoogtepunt

Chantal Janzen deelde haar persoonlijke hoogtepunt van zingen met haar zoon James. Ze herinnert zich hoe ze vroeg hoe hij zijn optreden vond en dat hij heel nuchter antwoordde. Chantal's moeder merkte op dat James net als haarzelf is, niet snel te opgewonden raakt, en grapte dat ze beide 'flatliners' zijn als het gaat om het genieten van hoge pieken.

↡ Bekijk hier de video ↡