De Lama’s komen binnenkort weer terug!

schermafbeelding 2023 09 14 om 134024
De cabaretiers die velen zich nog herinneren als de Lama's, nu bekend als TAFKAL, hebben spannend nieuws voor hun fans! Ze komen binnenkort weer in actie, dit keer op Videoland, met een reeks nieuwe afleveringen.

De Lama's terug van weggeweest

Voor wie de hilarische grappen en grollen van TAFKAL heeft gemist, is er goed nieuws: vanaf 13 oktober zullen Ruben Nicolai, Tijl Beckand, Jeroen van Koningsbrugge, Ruben van der Meer, samen met presentator Patrick Lodiers, weer schitteren op het scherm. Videoland, de populaire streamingdienst, heeft de eer om deze getalenteerde cabaretgroep te hosten. En voor diegenen die bekend zijn met hun spellen, kunnen ze zich verheugen op klassiekers zoals De Draaideur, de Doventolk, WK in slow motion, het Moordspel, en Verboden te Lachen. Maar dat is nog niet alles; elke week schuift er een nieuwe gast aan. Dit seizoen worden de uitzendingen opgeluisterd door bekende namen zoals Bizzey, Leonie ter Braak, Maik de Boer, René Froger en Donnie.

De Lama's op Videoland

Dit is niet de eerste keer dat TAFKAL op Videoland
verschijnt. Vorig jaar hebben ze al een serie afleveringen geproduceerd voor deze streamingdienst. Het lijkt erop dat het platform en de cabaretgroep een winnende combinatie hebben gevonden, aangezien ze samen blijven werken voor het amusement van hun kijkers. En hoewel de zin abrupt eindigt, is het duidelijk dat er recentelijk nog een andere belangrijke gebeurtenis of mijlpaal heeft plaatsgevonden in hun samenwerking.

↡ Bekijk hier de video ↡