Slecht nieuws voor Waylon en Bibi Breijman

schermafbeelding 2023 09 14 om 111705
Bibi heeft recentelijk hoogtes en laagtes in haar leven meegemaakt. Terwijl haar muzikale carrière een nieuwe hoogtepunt bereikte met de lancering van haar debuutsingle, kregen Waylon en Bibi Breijman een klap in hun priveleven.

Muzikale leven Bibi

Bibi's nieuwe single, "Toverdrank", reflecteert een zware tijd in haar leven. Ze zingt over de meningen van anderen en de kritiek die ze ontving. De tekst "Maak me maar zwart, ik blijf in het licht" benadrukt haar vastberadenheid om positief te blijven, ongeacht wat anderen zeggen. "Toverdrank" is een lied over moed, over het onder ogen zien van je eigen problemen en niet wegrennen voor je emoties. Deze instelling heeft Bibi geholpen toen ze worstelde met een burn-out. De boodschap van het lied? Onderga de pijn en kom er sterker uit.
Haar liefde voor muziek is niet nieuw. Bibi nam eerder deel aan bekende televisieprogramma's zoals "The Voice of Holland" en "It Takes 2". In dit laatste programma vormde ze een succesvol duo met Waylon, wat hen de winst opleverde.

Klap Waylon en Bibi Breijman

Naast haar professionele successen, heeft Bibi ook persoonlijke momenten gedeeld met haar volgers. Onlangs bracht ze het verdrietige nieuws dat hun Franse bulldog, Bobby, is overleden. Bobby werd in 2018 lid van het gezin van Bibi en Waylon, en ze deelden vaak gelukkige momenten met het dier op sociale media. Een recente foto op Bibi's Instagram Stories toont haar dochter Teddy die het verlies van Bobby betreurt.

Prive Waylon en Bibi Breijman

Bibi en Waylon hebben samen veel doorstaan. Een bijzonder moeilijke tijd was toen Waylon toegaf dat hij Bibi had bedrogen tijdens haar zwangerschap. In een openhartig gesprek in het programma "Boerderij Van Dorst" legde Waylon uit dat zijn acties voortkwamen uit problemen met zijn zelfvertrouwen. Bibi's reactie hierop was begrijpelijk gemengd; ze was boos op Waylon, maar bleef ook bij haar beslissing om hem als vader van haar kinderen te zien.

↡ Bekijk hier de video ↡