Déze meiden vertrekken binnenkort voor opnames Echte Meisjes in de Jungle

emidj group 01 def met valerio 02 1673340744
Het laatste seizoen van Echte Meisjes in de Jungle heeft vele van ons erg vermaakt. Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten voor het nieuwe seizoen. Zo is al het een en ander duidelijk over wie er mee gaan doen en wanneer de opnames beginnen!

Echte Meisjes in de Jungle

In Echte Meisjes in de Jungle worden vrouwen samengebracht waarbij ze uitdagingen aangaan in een jungle-omgeving. Dit alles gebeurt terwijl ze in basisomstandigheden leefden, ver weg van de luxe die ze gewend waren. De uitdagingen testen vaak zowel hun fysieke als mentale uithoudingsvermogen. Het doel van de deelnemers is om zover mogelijk te komen in de competitie en uiteindelijk een geldprijs te winnen.
Wat het natuurlijk écht leuk maakt, is het drama tussen de deelneemsters. Vanwege hun eerdere deelname aan andere realityshows hadden sommige deelnemers al bestaande vriendschappen of rivaliteiten, wat invloed had op hun interacties in Echte Meisjes in de Jungle. Goede televisie, als je het ons vraagt.
whatsapp image 2023 09 14 at 163033

Deelnemers

Hoewel nog niet officieel bekend is gemaakt wie te zien zal zijn in het nieuwe seizoen, zijn verschillende juicekanalen de pers voor. Zo heeft Juicechannel verklapt wie er 24 september richting de jungle gaan voor opnames. We kunnen Lesley Versprille, Famke Louise, Shirley, Michelle, Esmee Ipema, Shanta en Imen te zien zullen zijn in EMIDJ.
Hoewel ze elk seizoen zegt dat ze absoluut nooit meer mee zal doen met het programma, staat ook Michella Kox weer op de lijst van deelnemers. Zou ze het dan toch weer gaan proberen?

Wanneer Echte Meisjes in de Jungle

Net zoals vorig jaar zal ook dit jaar op het vliegveld bekend worden gemaakt wie de deelnemers zijn van het nieuwe seizoen. Als we Juicechannel moeten geloven, vliegen de bovenstaande meiden op 24 september naar het buitenland. Spannend!

↡ Bekijk hier de video ↡