Lidl brengt vandaag croissants met crème brûlée vulling uit

schermafbeelding 2023 09 14 om 173346
Lidl staat altijd klaar met verrassingen! Of het nu gaat om lekkernijen voor de snackliefhebbers of handige spullen voor thuis, ze stellen nooit teleur. Deze keer heeft Lidl iets bijzonders voor ons: croissants met crème brûlée vulling!

Croissants Lidl

Wie houdt er niet van een verse, knapperige croissant? Maar stel je voor, een croissant gevuld met de romige zoetheid van crème brûlée! Voor alle zoetekauwen is er fantastisch nieuws: Lidl heeft precies zo'n traktatie voor ons in petto. Vanaf nu kun je deze heerlijke kruising tussen een traditionele Franse croissant en het geliefde dessert crème brûlée kopen. Een knapperige croissant gevuld met die romige crème brûlée, vers gebakken en helemaal klaar om van te smullen.
Als je dacht dat dat het mooiste was van dit nieuwtje, heb je het mis. Deze overheerlijke traktatie kost slechts 0,59 cent. Wel even opletten: je kunt ze alleen in de winkel kopen, want online zijn ze niet te bestellen. En eerlijk gezegd, een croissant door je brievenbus is ook niet echt praktisch!

Lidl: van croissants tot frituurpannen

Lidl heeft de gewoonte om ons te verbazen met hun unieke en betaalbare producten. Of het nu gaat om een apparaat speciaal voor het maken van churros, een mini frituurpan perfect voor snackavonden, of die speciale tas met een geheime plek voor wijn – Lidl weet precies hoe ze hun klanten blij kunnen maken. Met deze nieuwe crème brûlée-croissant in hun assortiment voorspellen we dat deze lekkernij heel snel uitverkocht zal zijn.

↡ Bekijk hier de video ↡