Bekijk nu de eerste beelden van De Verraders Halloween

de verraders hallowen
De spanning stijgt! We zijn bijna klaar voor een nieuw seizoen vol intrige en misleiding met De Verraders Halloween. Eerder ontdekten we welke bekende Nederlanders hun opwachting zullen maken in het nieuwe seizoen. En nu heeft Videoland enkele spannende beelden vrijgegeven. Dit belooft een seizoen te worden om nooit te vergeten!

De Verraders Halloween

Videoland heeft op Instagram een voorproefje gegeven van wat fans kunnen verwachten. Ze plaatsten daar: "Ben je al opgewonden? Dit is wat je kunt verwachten in De Verraders Halloween ?". Uit de clip blijkt dat de spanning te snijden is. We horen een van de deelnemers met een versnelde hartslag zeggen: "Ik voel m'n hart echt hier: boem, boem boem." De sfeer wordt nog intenser als presentator Frank Evenblij uitlegt: "Voel je mijn hand, dan ben je een verrader."

Hoog oplopende emoties

Zodra bekend is wie de verraders zijn, komen ze bij elkaar en gaat het spel echt beginnen. Frank geeft hen hun eerste opdracht: "Vannacht moet een getrouwe uitgeschakeld worden." De nieuwe verraders lijken er geen moeite mee te hebben, met een van hen die zegt: "Bloed aan mijn handen, dat voelt geweldig."
Emoties lopen ook hoog op bij de deelnemers. Zo zien we bijvoorbeeld Katja Schuurman die tijdens een ronde tafel-moment emotioneel wordt. Ze geeft toe: "Dit is best wel heel intens." Wat er precies gebeurt, is nog onduidelijk, maar de fans kunnen niet wachten tot het nieuwe seizoen begint!

Deelnemers De Verraders Halloween

Elk seizoen van De Verraders Halloween heeft een groep bekende Nederlanders die de uitdaging aangaan. Dit seizoen kunnen we onder anderen genieten van de avonturen van Monica Geuze en Katja Schuurman. Maar er zijn nog veel meer bekenden die meedoen: Fajah Lourens, Guido Weijers, Jay-Jay Boske, Bente Fokkens, Bertie Steur, André Dongelmans, Eva Koreman, Bokoesam, Pepijn Lanen, Tim den Besten en Rob Goossens.
Zet het in je agenda! De Verraders Halloween start op 30 september, exclusief bij Videoland.

↡ Bekijk hier de video ↡

Beeld: Videoland