Deze deelnemer uit Echte Meisjes in de Jungle is zwanger!

emidj group 01 def met valerio 02 1673340744
Kelly Heruer en Jethro Galung hebben prachtig nieuws gedeeld: ze verwachten hun tweede kindje! Dit vrolijke nieuws komt na een moeilijke periode van een miskraam vorig jaar, en nu zal hun zoontje Bodie de rol van grote broer op zich nemen.

Kelly uit Echte Meisjes in de Jungle zwanger

Kelly Heruer kondigde op Instagram aan dat ze weer zwanger is, een vreugdevolle gebeurtenis voor het gezin. Ondanks de eerdere miskraam en de spanning die dat met zich meebracht, voelt het paar zich gezegend en kijkt uit naar de komst van een broertje of zusje voor Bodie. Kelly deelt haar geluk met een emotioneel bericht, waarin ze haar dankbaarheid uitdrukt voor deze nieuwe kans en het geluk dat ze binnenkort opnieuw een kindje in hun armen mogen sluiten.

Zwangerschapsaankondiging

De aankondiging werd met open armen ontvangen door vrienden, familie en volgers. Met reacties vol liefde en gelukwensen, zoals die van Michella Kox, Fabiola Volkers en Louisa Janssen, wordt duidelijk hoe geliefd Kelly en Jethro zijn. Partner Jethro uitte ook zijn blijdschap en trots op Kelly, wat hun sterke band en gezamenlijke vreugde voor de toekomst benadrukt.

Miskraam deelnemer Echte Meisjes in de Jungle

Het paar heeft een moeilijk jaar achter de rug door de miskraam die Kelly eerder meemaakte. Dit verdrietige moment heeft het verlangen naar nog een kindje alleen maar versterkt. Kelly reflecteert op de moeilijke periode en hoe het verlies hen heeft geraakt. Ondanks de pijnlijke ervaring blijven ze positief en hoopvol voor de toekomst.
Kelly en Jethro's verhaal is er een van hoop en veerkracht na verdriet. Hun openheid over zowel hun verlies als hun vreugde biedt steun en inspiratie aan velen. Gefeliciteerd met dit fantastische nieuws en de beste wensen voor de toekomst!

↡ Bekijk hier de video ↡

[embed][/embed]