Dit is de startdatum van de serie Máxima

wanneer maxima serie videoland original
Een nieuwe dramaserie over het leven van koningin Máxima komt binnenkort naar Videoland. Deze zesdelige serie volgt haar reis vanaf de ontmoeting met Willem-Alexander tot haar huidige leven als koningin. Fans van het koningshuis zullen blij zijn te horen dat de startdatum eindelijk is onthuld.

Serie Máxima

Al sinds februari vorig jaar is bekend dat Videoland werkt aan een dramaserie over Máxima. In de aanloop naar de lancering heeft de streamingdienst verschillende teasers gedeeld, zoals de eerste setfoto's, de titelsong en enkele eerste beelden van de serie. Hoewel de precieze releasedatum lang onbekend bleef, is die nu eindelijk aangekondigd.

Verhaallijn

De langverwachte serie over Máxima zal in het voorjaar van 2024 op Videoland verschijnen, met vanaf 20 april elke week een nieuwe aflevering. De serie is geïnspireerd door het boek 'Moederland: De jonge jaren van Máxima Zorreguieta' van Marcia Luyten. Het verhaal begint bij de eerste ontmoeting van Máxima met Willem-Alexander in 1999 en volgt haar leven vanaf haar jeugd in Argentinië tot haar huidige rol als koningin van Nederland.

Cast serie Máxima

De hoofdrollen in de serie worden vertolkt door bekende acteurs. Delfina Chaves neemt de hoofdrol op zich, terwijl Martijn Lakemeier in de huid kruipt van Willem-Alexander. Verder worden prinses Beatrix en prins Claus gespeeld door respectievelijk Elsie de Brauw en Sebastian Koch. De eerste beelden van de serie hebben al hoge verwachtingen gewekt bij het publiek.
Deze nieuwe serie over Máxima belooft een boeiende kijk te bieden op het leven van de koningin. Fans van het koningshuis en liefhebbers van dramaserie kunnen nu beginnen met aftellen naar april, wanneer de serie op Videoland te zien zal zijn.

↡ Bekijk hier de video ↡

[embed][/embed]