Dries Roelvink waarschuwt Tino Martin na bekentenis: “Kijk nou uit!”

tino martin helene hendriks hlf8 1024x501 1
Tino Martin komt 8 juli met een documentaire over zijn leven en in de trailer horen we dat hij open praat over zijn alcoholprobleem. Deze roddel ging al langer rond, maar wordt nu bevestigd door de zanger.

Documentaire

Aanstaande zaterdag verschijnt de nieuwe documentaire van Tino Martin op Videoland en de trailer is inmiddels te zien. In de documentaire die Laat me Leven heet, wordt het leven van Tino Martin in beeld gebracht. Zo zien we hoe hij zich klaarmaakt voor zijn shows, zijn relatie met Kimberly en vertellen ze openhartig over zijn alcoholprobleem en hoe dit invloed heeft op zijn glamour leven.
2465 d0156fe97e32a00689932b99f31853b6

Alcoholprobleem Tino Martin

In de trailer is te horen dat de vriendin van Tino Martin, Kimberly, maar drie seconden nodig heeft om te zien of de zanger heeft gedronken. De alcohol is ‘’letterlijk overal’’ aanwezig en is een valkuil volgens Kimberly. Voor sommige fans zal dit geen verrassing zijn. Zo zijn er vorig jaar al video’s opgedoken van de zanger waarin hij vals zingt. Veel fans maakten zich zorgen, maar Tino ontkende. Nu blijkt dat de roddels toch klopten.

Dries Roelvink

Niet alleen de fans van Tino maar ook goede vriend Dries Roelvink maakten zich zorgen om de zanger. Zo zou Dries hem weleens gewaarschuwd hebben. ‘Nadat hij twee keer dronken op het podium stond, heb ik gezegd: Kijk nou uit. Probeer niet te drinken vlak voordat je het podium opgaat’’, vertelde Dries aan Party.

↡ Bekijk hier de video ↡