Elise uit Steenrijk, Straatarm openhartig over heftige ervaringen

schermafbeelding 2024 02 08 om 120625
Elise heeft een zware tijd achter de rug en komt in Steenrijk, Straatarm naar voren als een krachtige overlevende. Op haar 18e raakte ze zwanger en belandde ze in een daklozenopvang, waar ze met andere vrouwen moest slapen, wat haar veel stress gaf. Het was een kwetsbare periode, vooral omdat ze zwanger was.

Laatste aflevering Steenrijk, Straatarm

Nu woont Elise samen met haar dochter Lina en zoontje Naoufel in een flat in Delft. Hoewel de woning niet perfect is, is Elise dankbaar voor het dak boven haar hoofd. Na haar tijd in de daklozenopvang kreeg ze een eigen woning toegewezen, maar de strijd was nog niet voorbij. Ze moest nog steeds vechten tegen haar eigen demonen en de uitdagingen van het alleenstaand ouderschap. Vertelde ze in de recente aflevering van het programma .

Ervaringen Elise Steenrijk, Straatarm

Elise worstelde met trauma's uit haar tijd in de daklozenopvang en jeugdtrauma's, wat leidde tot PTSS en depressies. Haar leven nam een neerwaartse spiraal toen ze in een relatie belandde met een man die drugs gebruikte. Na een avondje drugsgebruik raakte Elise verslaafd en verloor ze de controle over haar leven. Met veel strijd en doorzettingsvermogen heeft ze haar verslaving overwonnen en vecht ze nu voor een betere toekomst voor zichzelf en haar kinderen. Haar verhaal is een inspiratie voor anderen die zich in vergelijkbare situaties bevinden, en het toont aan dat zelfs in de donkerste tijden er altijd hoop is op herstel en een nieuw begin.

↡ Bekijk hier de video ↡