Esmee Ipema over Echte Meisjes in de Jungle: ''De meiden zijn verschrikkelijk''

schermafbeelding 2024 01 01 om 135011
Met de terugkeer van Esmee Ipema, bekend als een van de 'terror twins', in het nieuwe seizoen van 'Echte Meisjes in de Jungle', groeit de nieuwsgierigheid naar haar ervaringen en verwachtingen. In een interview met RTL Boulevard deelt Esmee haar gedachten over haar deelname en de dynamiek met mededeelnemers, waaronder Louisa.

Louisa en Esmee Ipema

In het vorige seizoen van EMIDJ moest Esmee het programma vroegtijdig verlaten door een ongelukkig incident met Louisa, wat resulteerde in een ernstige elleboogblessure. Ondanks de aanvankelijke woede, kwam er tijdens de reünie van het programma een moment van verzoening. Louisa bood haar excuses aan en Esmee koos ervoor om haar te vergeven, wat resulteerde in een omhelzing en een afsluiting van het conflict.

Terugkeer Louisa

Esmee geeft toe dat ze het niet echt prettig vindt dat Louisa ook terugkeert naar de jungle. Hoewel ze zegt dat ze het incident heeft vergeven en Louisa niet bewust kwaad wilde doen, vindt Esmee haar geen aangenaam persoon. Dit toont aan dat, ondanks vergeving, sommige relaties moeilijk volledig te herstellen zijn.

Esmee Ipema over andere meiden

Wat betreft haar verwachtingen voor het nieuwe seizoen, is Esmee duidelijk. Ze is niet bang voor herhaling van het conflict, vooral omdat het vorige seizoen al zo tumultueus was. Echter, haar mening over de andere deelnemers is vrij sterk: ze vindt de meesten 'verschrikkelijk' en heeft slechts een handjevol als 'normaal' bestempeld. Dit suggereert dat er nog heel wat drama te verwachten is in het nieuwe seizoen van EMIDJ.
Esmee's terugkeer in 'Echte Meisjes in de Jungle' belooft veel spanning en dynamiek. Met haar uitgesproken meningen en eerdere ervaringen in het programma, zal haar deelname zeker voor interessante momenten zorgen. Fans kunnen zich opmaken voor een seizoen vol verrassingen en confrontaties. De eerste twee afleveringen zijn vandaag al te zien!

↡ Bekijk hier de video ↡