Ex On The Beach ster Ellen in tranen: "Mezelf ZO makkelijk weggegeven..."

kan wel ja
Ellen, de opvallende blondine die bekendheid verwierf door haar rol in de realityshow Ex on the Beach: Double Dutch, draagt nu een zware last van spijt over haar acties in de serie. Haar gedrag, dat zich duidelijk manifesteerde in de eerste drie afleveringen van de serie, heeft voor consternatie gezorgd. Ze herinnert zich vooral een incident waarbij ze in hetzelfde bed belandde met Marc-Junior, Janey en Joey, een nacht van passie die nu haar nachtmerrie lijkt te zijn geworden.

Emotioneel bericht

Deze herinneringen zijn bijzonder moeilijk voor Ellen nu ze een nieuwe partner heeft. De schaduw van haar verleden lijkt over hun relatie te hangen, en het is duidelijk dat haar vriend het moeilijk heeft om deze gebeurtenissen te accepteren. Maar deze worstelingen zijn niet alleen zijn last om te dragen; Ellen zelf vindt het ook ongelooflijk lastig om zichzelf terug te zien in de afleveringen, de echo van haar onbezonnen gedrag klinkt na.
In een emotioneel bericht op Instagram, deelde Ellen een foto waarin ze in tranen uitbarst terwijl ze de aflevering herbeleeft. De pijn en het verdriet dat deze herinneringen bij haar oproepen zijn zowel intens als oprecht. Ze betuigt haar spijt voor hoe gemakkelijk ze zichzelf opofferde tijdens haar tijd in de show, een defensieve houding die ze aannam omdat ze zich ervan bewust was dat ze voornamelijk voor amusement werd bekeken.
schermafbeelding 2023 05 30 om 143002

Poging om liefde te zoeken

Volgens Ellen was dit onbezonnen gedrag een poging om liefde te zoeken, een gevoel dat ze als kind niet heeft gekend. Ondanks deze moeilijke bekentenis, is ze vastbesloten om haar fouten uit het verleden te corrigeren. Ze meldt dat ze al een half jaar elke dag hard werkt aan zelfverbetering. Haar inzet en toewijding hebben ertoe geleid dat ze zichzelf beschouwt als een veranderd persoon.

Moeilijke lessen

Haar bericht eindigt met de verzekering dat ze niet langer dezelfde persoon is die ze was tijdens haar tijd bij Ex on the Beach. Ze heeft moeilijke lessen geleerd en is vastberaden om beter te doen. Het pad van zelfontdekking en -verbetering is lang en vol uitdagingen, maar Ellen lijkt vastbesloten om haar toekomst met kracht en vastberadenheid tegemoet te treden.

↡ Ex On The Beach deelnemer Maxim was 'rubbertje' keertje kwijt op vakantie ↡