Hierom hebben Michella Kox en Louisa Janssen ruzie

schermafbeelding 2023 08 11 om 200725
In de wereld van realityshows is er altijd wel iets aan de hand. Dit keer gaat het over een opvallende stilte tussen Louisa Janssen en Michella Kox. Hoewel deze twee gewend zijn hun leven luid en duidelijk te delen, zijn ze nu opmerkelijk stil over een recente gebeurtenis.

Spanningen tussen Michelle Kox en Louisa Janssen

Fans zijn in rep en roer omdat ze opmerkten dat Louisa en Michella minder vaak samen verschijnen op hun Instagram-profielen. Michella heeft hier kort op gereageerd via haar Instagram Story. Ze vertelt dat ze talloze vragen krijgt over een mogelijke onenigheid tussen haar en Louisa.
img 2152

Wat is er gebeurd?

Hoewel ze niet het achterste van haar tong laat zien, geeft ze wel aan dat Louisa haar op een bepaalde manier pijn heeft gedaan. Echter, ze wil de details hiervan niet openbaar maken. ''Louisa heeft mij gekwetst met iets wat ik liever privé wil houden'', zegt ze. Michella Kox benadrukt dat er geen ruzie is, maar dat ze wel heeft besloten om wat afstand te nemen. "Het is beter om elk onze eigen weg te gaan," meldt ze. Ze voegt eraan toe dat ze nooit iemand zou kwetsen die ze liefheeft, en dit geldt ook voor Louisa. Dit suggereert dat Louisa wellicht iets heeft gedaan wat Michella als pijnlijk heeft ervaren.

Michella en Louisa Werken Mee

Het is verrassend te zien dat er spanningen zijn tussen de twee, vooral gezien hun recente samenwerking. Nog maar een paar weken geleden waren beide dames aanwezig op de persdag voor hun gezamenlijke realityshow: "Michella en Louisa Werken Mee". Tijdens dit evenement leken ze nog heel goed met elkaar overweg te kunnen. Het is een herinnering aan de tijden waarin alles tussen hen goed leek te gaan.

↡ Bekijk hier de video ↡