Michella Kox vertelt over haar taakstraf: ‘'Het was te mooi om waar te zijn’’

schermafbeelding 2023 08 14 om 115342
Michella Kox, 43 jaar oud, en Louisa Janssen, 38 jaar oud, zijn bezig aan een intrigerende reeks van werkbezoeken in hun serie 'Michella en Louisa Werken Mee'. Tijdens een van hun avonturen krijgen ze een hint voor hun volgende bestemming, en het is niet zomaar een hint. Een simpel haarnetje roept bij Michella oude herinneringen op.

Een onverwachte flashback voor Michella Kox

Op hun reis naar hun zevende snuffelstage kregen Michella en Louisa een ongewoon voorwerp te zien: een haarnetje. Hoewel het voor velen misschien gewoon een stukje stof is, brengt het bij Michella oude herinneringen naar boven. "Waar heb ik dit eerder gezien?" vraagt ze zich hardop af. Na even nadenken herinnert ze zich het: "Oh! Ik droeg dit toen ik een alternatieve straf moest uitvoeren." Ze deelt haar verhaal met Louisa over hoe ze ooit een scooter kocht die achteraf gestolen bleek te zijn. Ze zegt lachend: "Het was zo goedkoop dat het te mooi leek om waar te zijn." Toen ze werd betrapt, werd haar scooter ingenomen en kreeg ze een taakstraf. Ze bracht 30 uur door in een verzorgingstehuis, mogelijk in de keuken, een plaats waar haarnetjes noodzakelijk waren.

Een nieuwe uitdaging

Hun nieuwste avontuur brengt hen echter niet naar een keuken, maar naar een fabriek waar ze zich bezighouden met het verpakken van producten zoals augurken. Hier ontmoeten ze Camiel, de capabele zoon van de fabriekseigenaar. Michella en Louisa zijn al snel onder de indruk van hem en, tot Michella's verrassing, ook van zijn aantrekkelijke vader. Maar er is een taak te volbrengen, en de meiden ontdekken dat ze misschien niet helemaal geknipt zijn voor dit type werk. Camiel merkt al snel op dat ze niet echt geschikt zijn voor het snelle en precieze fabriekswerk, hoewel hij het wel waardeerde dat ze er waren en plezier met hen had

Louisa Janssen en Michella Kox

↡ Bekijk hier de video ↡