Heeft deze influencer een affaire met Thijs Römer?

lnyo6zyo 400x400
Na een recente beschuldiging over grensoverschrijdend gedrag van Thijs Römer (45) tegens minderjarige meisjes online, duiken nieuwe verhalen op over de acteur. Een bron dichtbij de acteur claimt dat hij al enige tijd een geheime relatie heeft met influencer Noor de Groot (36) die ook wel bekend is als queenofjetlags.

Relatie in de schijnwerpers

Deze nieuwe beschuldiging kwam aan het licht toen het tijdschrift Story foto's publiceerde van Thijs bij Noor's huis. Wat het verhaal nog gecompliceerder maakt, is het feit dat Noor getrouwd is met DJ Sander Kleinenberg (52), een goede vriend van Thijs. De bron onthulde verder tijdens een interview met Story dat de affaire al bijna twee jaar gaande zou zijn. "In Noor's kringen wordt er met afkeuring gesproken over de relatie. Het is ultieme verraad aan een vriend," zei de bron.
05x0

Onthullingen uit het verleden van Thijs Römer

Thijs' band met het echtpaar is niet oppervlakkig. Hij was niet alleen aanwezig op het huwelijk van Sander en Noor in Frankrijk in september 2021, maar hij gaf ook een hartverwarmende speech tijdens het evenement. Hij sprak vol lof over het paar en benadrukte hoe goed ze samen waren. Wat nog opmerkelijker is, is dat hij alleen naar het huwelijk kwam, zonder zijn eigen vrouw Igone de Jongh…

Start van het geheim

Het lijkt erop dat de geheime relatie tussen Thijs en Noor begon kort na Sander en Noor's huwelijk in 2021. De bron beweert dat hun geheime ontmoetingen begonnen in december 2021. Interessant is ook dat Thijs rond die tijd zelf pas twee jaar getrouwd was met Igone. En als toevoeging aan dit ingewikkelde web van relaties, hebben Noor en Igone elkaar eerder ontmoet en genoten van gezellige avonden op feestjes in Amsterdam.
Het blijft afwachten hoe deze beschuldigingen zich verder zullen ontwikkelen en welke impact ze zullen hebben op de betrokken partijen.

↡ Bekijk hier de video ↡

Beeld: Story