Mitch uit Temptation nog geen relatie: ‘’Ze heeft me nog niet gevraagd’’

mitch iris 2 6411a830a1a9b 2
Na het sprookjesachtige avontuur van Mitch en Iris op Temptation Island, kwam er onverwacht nieuws: ze gingen uit elkaar, met Mitch in het middelpunt van geruchten en speculaties.

Breuk Mitch en Iris

Temptation Island: Love or Leave, een programma waarin koppels de sterkte van hun relatie testen, leek het perfecte platform voor Mitch en Iris. Na hun deelname leek hun band sterker dan ooit, bekroond met een verlovingsring. Maar zoals in veel sprookjes kwam er een onverwachte wending. Kort na de show kondigden ze hun breuk aan, waarbij hij aanvankelijk aangaf dat persoonlijke problemen de oorzaak waren. Echter, de waarheid kwam snel boven water: Mitch had Iris bedrogen. Hoewel het voor Iris vast erg zwaar is geweest, heeft Mitch daar niet zo naar omgekeken. Zo postte hij al snel foto’s van de dame waarmee hij is vreemdgegaan en nu mee date. Volgens Juice kanalen deed hij dit om aandacht te krijgen.
whatsapp image 2023 08 14 at 222350

Zo gaat het nu met Mitch uit Tempation

Dit weekend gaf Mitch zijn volgers op Instagram de kans om vragen te stellen via een Q&A. Hierin onthulde hij details over zijn huidige situatie met Iris. Hij bevestigde dat het huis dat ze samen hadden gekocht voorlopig niet te koop staat omdat Iris er wil blijven wonen. Op de vraag hoe de relatie nu tussen hen is, was Zijn reactie duidelijk: "We hebben zakelijk contact." Hij uitte ook zijn schuldgevoel over zijn ontrouw, wat duidelijk maakte dat hun relatie een behoorlijke deuk heeft opgelopen.

Een nieuwe liefde

De geruchtenmolen draait op volle toeren dankzij Vera, de vrouw waarmee hij een affaire had. Foto's van hen samen verschenen al op haar sociale media, wat leidde tot speculaties over hun relatiestatus. Mitch gaf toe gevoelens voor Vera te hebben, maar zei dat hun relatie nog niet officieel is. "Er is nog geen label aan verbonden. Waarom? Omdat zij me nog niet als haar vriend heeft gevraagd," onthulde hij.

↡ Bekijk hier de video ↡