Love Island begint volgende week en dit zijn de deelnemers!

holly en viktor love island

Gabri Love Island

Garbi is een sprankelende 20-jarige make-up artiest. Ze straalt van zelfvertrouwen en weet precies wat ze wil. Ondanks enkele gebroken harten, zoekt ze nog steeds naar haar droomman: een gentleman die het avontuur en de lol in het leven snapt. Garbi heeft een grappige en avontuurlijke kant, maar is ook kritisch: haar ideale man moet bijna perfect zijn.
garbi 819x1024 1

Imad

Imad is een zelfverzekerde 22-jarige professionele basketballer. Met zijn bijna 1,90m lengte zoekt hij naar een dame die tussen de 1,60m en 1,65m lang is. Afkomstig uit Brussel met Marokkaanse roots, heeft Imad een charmante lach en een vleugje jaloezie. Hij is een geboren verleider, maar wil op Love Island eindelijk zijn vertrouwensproblemen aanpakken.
imad scaled 1

Jonna

Jonna, 23 jaar, is een administratieve kracht én basketbalcoach. Voor haar zijn mooie voeten essentieel! Deze mysterieuze man is slechts één keer echt verliefd geweest en zoekt op Love Island naar die ene speciale connectie. Hij wil iemand om samen van een brunch te genieten.
jonna scaled 1

Kengi Love Island

Kengi, een 21-jarige spetter uit België, weet dat hij goed uit ziet. Zelfverzekerd, sportief en een voorliefde voor oudere vrouwen. Vrouwen vallen als een blok voor hem, maar hij wacht nog op die speciale vonk.
kengi scaled 1

Kimmy

Kimmy is een creatieve ziel met een liefde voor mode. Deze praatgrage dame heeft verschillende bedrijfjes opgezet. Emotioneel en gevoelig, ze zoekt een man met empathie en een geweldig gevoel voor humor. Ze droomt van een leven op Ibiza, waar ze samen zorgen voor dieren in nood.
kimmy scaled 1

Kluuk Love Island

Kluuk, 27, heeft net zijn studie afgerond. Voor hij aan het echte leven begint, wil hij de liefde vinden. Hij is trots op zijn mannelijkheid, humor en motorrijden. Maar hij is ook kritisch, waardoor een serieuze relatie lastig wordt. Op Love Island wil hij écht de tijd nemen.
kluuk scaled 1

Lena

Lena, 25, combineert schoonheid met intelligentie. Ze studeert communicatiewetenschappen en is oprecht in de liefde. Ze spreekt haar gedachten uit en valt voor old-school gentlemen. Op Love Island hoopt ze een man te vinden die voor haar smelt.
lena scaled 1

Naomi Love Island

Naomi, met haar 22 jaar, steelt altijd de show met haar glimlach. Hoewel ze veel aandacht krijgt, zoekt ze naar iemand die haar wilde kant waardeert. Ze is op zoek naar serieuze liefde, zonder spelletjes.
naomi scaled 1

Nycole

Nycole is een vurige 21-jarige uit Brazilië. Ze wil een échte man die ook een zachte kant heeft. Ze is gepassioneerd over uiterlijk, werkt in de beauty industrie en heeft grote dromen voor de toekomst.
nycole scaled 1

Thymo

Thymo, 24, is een arts in opleiding met een wild kantje: surfen, skaten en motorrijden. Maar hij is ook zorgzaam en droomt van een groot gezin. Hij wil op Love Island een diepe connectie vinden.
thymo scaled 1

Vanity

Vanity, 19, is een energieke verschijning. Ze is een flirt, maar ook bewust van haar liefdevolle kant. Ze zoekt iemand die haar complexiteit begrijpt.
vanity scaled 1
Mis het niet! Vanaf 21 augustus elke dag op Videoland. Presentatoren Holly Mae Brood en Viktor Verhulst begeleiden weer dit avontuur. Welk duo zal de liefde én een flinke som geld vinden? Wij kunnen niet wachten!
Beeld: RTL