Kijk de eerste beelden van de docu over geheime zwangerschap Selma Omari

schermafbeelding 2023 10 11 om 131122
In een wereld waar sociale media een open boek lijkt, heeft Selma Omari besloten een geheimzinnig hoofdstuk in haar leven te schrijven. Hoewel ze voortdurend in de schijnwerpers staat, slaagde de 29-jarige influencer erin haar zwangerschap verborgen te houden voor haar duizenden volgers. In een nieuwe realityserie van BNNVARA neemt ze ons mee achter de schermen van dit verborgen hoofdstuk.

Selma Omari zwangerschap

Toen Selma Omari haar volgers in augustus vertelde dat ze moeder was geworden, stonden velen perplex. Niemand had dit aan zien komen, gezien haar actieve aanwezigheid op sociale media. Maar Selma had een heel specifieke reden om haar zwangerschap geheim te houden. Buiten het oog van het publiek werd ze gevolgd door een cameraploeg die de laatste maanden van haar zwangerschap vastlegde. Ze geeft toe: "Niemand weet het, maar ik ben zwanger" in de eerste beelden van haar nieuwe realityserie, "Op Mijn Manier".

Alleenstaand zwangerschap

In de teasers van de serie onthult Selma dat ze ervoor heeft gekozen om een alleenstaande moeder te worden, wat voor velen als een verrassing kwam. Ze legt uit: "Mijn wens om moeder te worden was groter dan het bewandelen van het traditionele pad." Maar deze keuze komt niet zonder uitdagingen. De beelden tonen hoe Selma worstelt met de fysieke veranderingen van haar lichaam en de emotionele druk van het ouderschap. "Ik haat in de spiegel kijken," geeft ze eerlijk toe.

Reacties Selma Omari documentaire

Terwijl de serie een kijkje biedt in de reis van Selma, zijn ook de meningen en zorgen van haar naaste familieleden te zien. Ze zijn bezorgd over hoe ze de uitdagingen van het moederschap zal aangaan. Een familielid merkt op: "Ik denk dat Selma wel onderschat dat het ook lastig gaat zijn als moeder."
Er blijven echter nog veel vragen onbeantwoord, zoals de identiteit van de vader van haar kind. Fans zullen moeten afwachten tot 17 oktober wanneer "Op Mijn Manier" in première gaat op NPO Start.
In afwachting van de serie, zijn de eerste teasers al vrijgegeven en geven ze een spannend voorproefje van wat komen gaat.

↡ Bekijk hier de video ↡