Love Island 2023 is begonnen en dit zijn de eerste koppels!

holly en viktor love island
Maandagavond om 20:00 uur trapte Videoland af met het vierde seizoen van Love Island NL/BE . We werden hartelijk begroet door de vertrouwde gezichten van Viktor Verhulst en Holly Mae Brood. Ook de nieuwe villa op Tenerife (voorheen Gran Canaria) stond in de schijnwerpers. En natuurlijk, onze sterren: elf originals, bestaande uit zes dames en vijf heren.

Eerste ontmoetingen Love Island 2023

Onder de stralende dames vinden we Garbi, Kimmy, Lena, Naomi, Nycole en Vanity. De herenlijst bevat namen als Imad, Jonna, Kengi, Kluuk en Thymo. Na de eerste koppelsessie zit één dame zonder partner, wat zorgt voor een aantal spannende momenten.

Opvallende entrees

Kluuk, pas afgestudeerd na acht jaar op het hbo, is de eerste die de villa binnenwandelt. Ondanks zijn charmes, willen de dames even de kat uit de boom kijken. Uiteindelijk kiest Kluuk voor de charmante Naomi. Daarna betreedt profbasketballer Imad de villa en Lena valt meteen voor hem. Dokter Thymo trekt vervolgens de aandacht van drie dames, maar kiest uiteindelijk voor Vanity. Basketballcoach Jonna is verbaasd als hij zijn oude teamgenoot Imad ziet. Ondanks deze verrassing kiest hij voor Nycole. Tot slot is er Kengi, met zijn indrukwekkende spieren. Hij kiest voor Nycole, waardoor Jonna voor Garbi gaat.

Verrassende wending Love Island 2023

De aflevering zit vol verrassingen, zoals de onthulling van de 'meest verleidelijke dame', gekozen door de kijkers. Kimmy wint en wordt daarmee de eerste bombshell van het seizoen. Ze mag na de eerste koppelsessie haar intrede doen en binnen 24 uur een man kiezen. De dame die haar man verliest, moet meteen vertrekken. Spanning alom!
Wij hebben voor je op een rijtje gezet wat de eerste koppels van Love Island 2023 zijn!
garbi jonna love island
lena imad love island
naomi kluuk love island
vanity thymo love island