Je kunt nu samen met je kat wijn drinken!

schermafbeelding 2023 08 21 om 144427
Stel je voor: jij en je kat , lekker relaxt op de bank, beiden genietend van een wijntje. Te gek, toch? Nou, het kan echt! En het mooiste? Deze wijn is helemaal veilig voor je kat. Dus pak een glas, vul de kom van je kat en proost samen op gezelligheid!

Wijnen met je Kat

Heb je ooit gedroomd van een middagje borrelen met je kat zonder dat hij gekke sprongen maakt van de drank? Maak je geen zorgen, want deze speciale kattenwijn bevat geen druppel alcohol. In plaats daarvan zit er bietensap en biologisch kattenkruid in, wat een rustgevend effect heeft op katten. Het is helemaal veilig en niet verslavend. Zo lijkt het net alsof jullie beiden gezellig een beetje aangeschoten zijn, zonder de echte roes!

WIE, WAT, WAAR?

De kattenwijn komt in verschillende smaakjes: Pinot Meow, MosCATo en Purrsecco. Als je kat de ene variant niet zo lekker vindt, zijn er nog genoeg andere opties om te proberen. Deze superleuke wijn wordt in Amerika gemaakt. Dus, hoewel je het niet direct in de winkel om de hoek vindt, kun je het gemakkelijk online bestellen bij Apollo Peak. Oké, je moet misschien nog een paar zondagen wachten voordat het aankomt, maar het wachten is het zeker waard!

Ook beschikbaar voor honden!

Voel je je nu een beetje buitengesloten omdat je een hond hebt? Geen paniek! Ook voor jou en je trouwe viervoeter is er goed nieuws. Er is namelijk ook een wijnvariant speciaal voor honden: CharDOGnay. Net als de kattenwijn bevat deze geen alcohol. En als je jouw hond echt in de watten wilt leggen, kun je er zelfs een bakje hondenijs bij bestellen. Dat wordt een feestje!