Na nieuwe onthullingen, wil Igone de Jongh meteen scheiden van Thijs Römer

schermafbeelding 2023 07 24 om 104234
Het liefdesverhaal van Igone de Jongh en Thijs Römer, dat ooit begon als een sprookje, neemt onverwachte wendingen na nieuwe onthullingen over Thijs en Noor de Groot én nog een bekende...

Igone de Jongh en Thijs Römer

Igone deelde eerder dit jaar het verdrietige nieuws van haar breuk met Thijs op Instagram. Toch had ze niet veel later toch spijt van haar beslissing om het met Thijs te stoppen. Inmiddels zijn er in de tussentijd veel nieuwe openbaringen gedaan over Thijs en lijkt het erop dat Igone de relatie toch laat varen.

De Schokkende onthullingen over Thijs Römer

Naast de rechtszaak over de zedenincidenten, die al schokkend was voor Igone, kwam Thijs met nog een verrassing: hij had een affaire gehad met Noor de Groot. Dit is een influencer die getrouwd is met Sander Keinenberg. Thijs is ook een goede vriend van Sander, hij heeft zelfs een speech gegeven op zijn bruiloft. Volgens de juice channels, zou de affaire twee maanden na de bruiloft begonnen zijn, toen was Thijs zelf al 2 jaar getrouwd met Igone.
Toch is dit niet alles. De acteur zou het ook gezellig gehad hebben met zijn tegenspeler Emma Buysse. Met haar heeft Thijs een jaar lang een affaire gehad. Je kunt je dus vast voorstellen dat Igone erg geschrokken is van al deze onthullingen rondom haar man en wil zo snel mogelijk scheidingspapieren invullen

Noor's bekentenis

Noor de Groot besloot de waarheid te vertellen aan haar man, Sander Kleinenberg. Terwijl ze haar relatie met Thijs opbiechtte, benadrukte ze dat het een eenmalige misstap was. Sander, hoewel gekwetst, koos ervoor Noor te geloven, wijzend op Thijs als de verleider in dit verhaal. Ondanks de twijfels van juice kanalen over de "eenmalige" aard van de affaire, blijft Sander vasthouden aan zijn geloof, in de hoop op een stabiel gezinsleven voor hun kind.

↡ Bekijk hier de video ↡