Love Island neemt onverwachtse wending

holly en viktor love island
Het nieuwe seizoen van Love Island is volop aan de gang en het zit bomvol verrassingen. Dit keer zijn er niet alleen nieuwe deelnemers en oude bekenden, maar ook onverwachte momenten die niemand zag aankomen. Het is duidelijk: de makers van het programma hebben er alles aan gedaan om dit seizoen nog spannender te maken.

Verrassingen Love Island

In dit nieuwe seizoen krijgen we niet alleen te maken met nieuwe liefdes en drama, maar ook met oude bekenden. Zo zagen we dat Nycole de villa moest verlaten, maar daarna mocht ze weer terugkomen. Dat was al een grote verrassing. Maar er was meer. Ook Job en Amandine, die al eerder in het programma te zien waren, kwamen terug. Ze doen gewoon weer mee alsof er niks is gebeurd! Dat zorgt natuurlijk voor veel gespreksstof en misschien ook wel voor nieuwe liefdes.

Nieuwe bombshell in Love Island

Maar het meest verrassende moment moest nog komen. De makers van het programma hadden namelijk nog een 'bombshell' voor ons in petto. Kevin, een nieuwe deelnemer, kwam de villa binnenwandelen. Maar hij is niet zomaar een nieuwe deelnemer. Hij is de broer van Jonna, een van de andere deelnemers. Eerst mocht Kevin op date met Nycole en Garbi, zonder dat iemand wist wie hij echt was. Pas toen hij met Garbi de villa binnenliep, werd bekend dat hij Jonna's broer is.

Islander emotioneel

Jonna had dit helemaal niet verwacht en reageerde erg emotioneel. "Dit doet mij heel veel," zei hij in het programma. "Mijn broer betekent alles voor mij en ik begon hem al te missen." Dit zorgde natuurlijk voor veel emotie en het is nu de vraag hoe dit verder gaat. Wordt het een familiehereniging vol liefde of juist vol drama?

↡ Bekijk hier de video ↡