Nick Schilder geeft voorproefje van solo concert

0222 nick schilder
Nick Schilder, bekend van het duo Nick & Simon, maakt zich op voor een bijzondere mijlpaal in zijn muzikale carrière: zijn eerste solo-concert in de RTM Stage in Rotterdam Ahoy. Hoewel het optreden pas over negen maanden plaatsvindt, geeft hij nu al een voorproefje van wat het publiek kan verwachten.

Voorproefje van Nick Schilder

Op 10 april, precies een jaar na de afscheidsconcerten van Nick & Simon in Rotterdam Ahoy, biedt Nick een voorproefje van zijn solo-optreden. Hij deelt enthousiast dat de nieuwe zaal, ontworpen met de nieuwste audiotechnologie, uitmuntend geluid biedt. Dit belooft een unieke ervaring te worden voor het publiek!

Mijlpaal

Hoewel Nick toegeeft een tikkeltje nerveus te zijn voor deze nieuwe stap in zijn carrière, is hij verheugd over de vooruitgang van de kaartverkoop. Ondanks dat het concert pas over negen maanden plaatsvindt, is een groot deel van de zaal al gevuld. Het publiek kan zich verheugen op een mix van Nicks eigen Engelstalige repertoire en nummers die veel voor hem betekenen, zoals 'She's Always a Woman' van Billy Joel, het lied dat hij zong tijdens zijn 'Idols'-auditie.