Nieuw op het menu bij McDonald’s: Chicken Big Mac

schermafbeelding 2023 07 05 om 142502 1
Als jij op een reden zat te wachten om naar de McDonald’s te sprinten, kunnen we je die nu geven. De fastfoodketen heeft de Chicken Big Mac en meer oude bekenden teruggebracht.

McDonald’s

Elke McDonald’s-kenner heeft wel eens iets lekkers gegeten dat uiteindelijk van het menu afging. Misschien was het een McFlurry, een wrap of een drankje. Dat de fastfoodketen dan niet altijd naar onze wensen luistert, is geen geheim. Toch lijkt het erop alsof daar verandering in komt. Zo zijn er nieuwe lekkernijen aan het menu toegevoegd.
v30 campaign page header desktop 1200x450 nl

Nieuw

Na veel vraag heeft de McDonald’s dan eindelijk naar de wens van de klant geluisterd en is de Chicken Big Mac terug! Dit is een burger met de saus en constructie van een Big Mac, maar dan met de knapperige kip die we kennen van de McChicken. Bij deze burger kun je ook frietjes met paprika kruiden bestellen en als drankje een Strawberry Lemonade. Nog trek? Kies dan voor de Spicy Cheese bruger. Deze is van 100% rundvlees, bevat cheddar kaas en spicy Samuarai saus.

Big Mac-saus

Mocht je in (de buurt van) België wonen, is het de moeite waard om daar langs de McDonald’s te rijden. In België wordt heel de maand juli een gratis Big Mac-sausje gegeven aan de klanten die een groot menu bestellen. Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt en wordt niet aangevuld!