“Ex On The Beach deelnemers faken ruzie!”

schermafbeelding 2023 07 05 om 124307
Elke zondag komt er een nieuwe aflevering van Ex on the Beach online en in de laatste aflevering is te zien dat Lex en Rick het niet zo goed met elkaar konden vinden. Ze belandden zelfs in een dikke ruzie… of niet?

Ex on the Beach

Seizoen 9 van Ex on the Beach: Double Dutch is een erg bewogen seizoen. Waarbij er plas is gegooid, koffers in het zwembad terecht zijn gekomen en horror dates zijn gepland. Ook hebben de eerste transgenders
hun entree gemaakt, is er iemand weggestuurd en heeft zelfs iemand vrijwillig haar koffers gepakt. Een en al drama dus…

Ruzie

Dat de deelnemers soms op ruzie uit zijn, is geen geheim. Ook Lex en Rick konden er wat van. In de laatste aflevering zien we hoe Lex het voor zichzelf opnam toen hij hoorde dat Rick het bed met zijn ex, Michelle, had gedeeld. Om hem daarvoor terug te pakken gooide hij de koffer van Rick zonder twijfel het zwembad in. Ook was Rick niet de enige met wie Lex een probleem had. Zo had hij ook nog een appeltje te schillen met Bobby. Hij was vreemdgegaan met Michelle. Je kan het al raden… Bobby heeft daarna de drank van zijn gezicht moeten vegen.

Fake

Toch lijkt het allemaal niet zo heftig te zijn als we denken. Zo onthullen Dennis en Michelle, die ook te zien zijn in het seizoen, bij RTL Beach Bar dat dit allemaal gefaked is. Als we de twee moeten geloven, heeft Lex het vooraf met Rick besproken en wilde hij eerst nog belangrijke spullen uit zijn koffer halen. Ook had Lex Dennis al op de hoogte gesteld van het drankje dat hij in Bobby’s gezicht wilde gooien. Die had Bobby dus ook al zien aankomen.

↡ Bekijk hier de video ↡