Real House Wives Maria laat zich uit over BOOS-zaak Hella

img 2274
Hella Huizingakwam onlangs in het nieuws vanwege haar bedrijf in de branche van bruiloften en evenementen. De serie BOOS onthulde betalingsachterstanden en bracht haar financiële situatie aan het licht. Maria Tailor, een goede vriendin van haar, spreekt zich hier voor de eerste keer over uit...
Hella heeft na de uitzending geen eigen verklaring naar buiten gebracht, maar Maria heeft openhartig gesproken over de situatie (bekijk de video). Ze beschrijft het als een "vervelende uitzending". Maria betreurt het beeld dat is neergezet, waarbij Hella wordt afgeschilderd als iemand die bedriegt, terwijl ze al zestien jaar een ondernemer is. Hoewel er problemen zijn met de cashflow, werkt Hella hard om deze op te lossen. Het is spijtig dat mensen die ze heeft aangenomen om haar bedrijf te verbeteren, haar nu lijken te willen beschadigen.
img 2266 294x300

Hella Huizinga onder vuur

Ondanks de pijnlijke uitzending heeft Hella veel steun ontvangen van andere ondernemers. Maria vertelt dat ze denkt dat vaste klanten haar blijven steunen vanwege Hella's jarenlange toewijding aan het creëren van de mooiste dag in mensen hun leven.

'Ik krijg nog 30.000 euro'

Hoewel Hella destijds beloofde een betalingsregeling te treffen, blijkt na de uitzending dat ze nog steeds niet heeft betaald. Maria is niet op de hoogte of dit inmiddels is veranderd, maar ze gelooft wel dat Hella haar best doet om dit zo snel mogelijk op te lossen.
Tijdens de BOOS-uitzending kwam naar voren dat een voormalige werknemer nog meer dan €30.000 van Hella tegoed zou hebben. Volgens een deel van de tafel bij Shownieuws kwam dit doordat de vrouw in kwestie 'haar werk niet goed had gedaan'. Echter, dit is nooit door Hella aan haar gecommuniceerd. Daarnaast wachten meerdere zakenpartners ook nog op betaling.