Selma Omari voor het eerst openhartig over geheime zwangerschap

schermafbeelding 2023 08 11 om 103828
Selma Omari heeft onlangs een grote verandering in haar leven meegemaakt: ze is moeder geworden . Veel fans hebben vragen over haar zwangerschap en bevalling. In haar nieuwste vlog geeft Selma antwoorden, maar niet op alles.

Selma Omari over geheime zwangerschap

In haar nieuwste video begint Selma direct over haar bevalling. Ze vertelt trots: "We hebben een baby gekregen!" Er is veel gepraat op het internet over haar zwangerschap en veel fans willen antwoorden. Maar Selma legt uit dat ze op dit moment niet alle vragen wil beantwoorden. "Ik wil nu gewoon genieten van deze tijd met mijn baby," zegt ze. Ze belooft haar fans wel dat ze in de toekomst meer zal vertellen. "Ik zie veel verhalen online die niet waar zijn," legt ze uit, "maar ik wil de dingen op mijn eigen manier vertellen."

Antwoord op geruchten

Selma ziet dat er veel geruchten en verhalen rondgaan over haar zwangerschap. Ze vertelt haar fans: "Mensen verzinnen verhalen, maar die zijn niet waar." Selma wil eerlijk en echt blijven. Ze houdt ervan om haar fans te verrassen met haar eigen verhalen. Ze zegt ook lachend dat mensen nu misschien begrijpen waarom ze wat dikker was geworden en haar gezicht er voller uitzag.

Selma Omari over eigen moeder

In het tweede deel van haar vlog praat Selma over wat het betekent om moeder te zijn. Ze vertelt dat ze nu heel anders naar haar eigen moeder kijkt. "Ik had altijd al veel respect voor haar, maar nu nog meer," zegt ze. Het moederschap brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee. Ze vertelt dat er nachten waren dat ze diep adem moest halen, denkend aan de grote taak voor haar. Gelukkig helpt haar moeder haar veel. "Mijn moeder helpt me, geeft advies en wil ook oppassen," vertelt Selma.

↡ Bekijk hier de video ↡