Deze bekende Nederlanders doen mee met De Verraders Halloween

527580
Er komt een nieuwe versie van onze favo programma: De Verraders Halloween. Dat belooft spannender en bloedstollender te worden dan ooit tevoren. Terwijl de kandidaten strijden om zilverstaven te winnen, zijn er verrassingen op elke hoek. En nu zijn de eerste bekende deelnemers van het programma onthuld.

Rob Goossens over De Verraders

Rob Goossens, die onlangs deelnam aan 'De Verraders', spreekt openlijk in de De BLVD Podcast over zijn ervaring. "Ik moest maandenlang zwijgen over mijn deelname," zegt hij, duidelijk opgelucht dat hij nu kan praten. Het lijkt erop dat deelname aan het programma een grote uitdaging voor hem was, maar hij houdt nog wat geheimen voor zichzelf. Hij kan niet onthullen hoe ver hij in het spel is gekomen, maar geeft wel toe dat hij het "fysiek heeft overleefd." En hij heeft veel gehad aan de steun van presentator Frank Evenblij tijdens het programma.

Nieuwe deelnemers De Verraders Halloween

Rob is niet zomaar een deelnemer. Hij is al vanaf het begin een grote fan van het programma. "Het is mijn favoriete show," geeft hij toe. Hij heeft altijd al willen ervaren hoe het is om als kandidaat aan zo'n spannend spel mee te doen. Vooral omdat 'De Verraders' internationaal zoveel succes heeft. Als mediawatcher was hij ook benieuwd naar het gevoel en de ervaring van het daadwerkelijk deelnemen aan de show.

Beslissing

Toen Rob werd gevraagd om deel te nemen aan 'De Verraders', hoefde hij niet lang na te denken. Zijn liefde voor het programma en zijn nieuwsgierigheid naar de ervaring van deelnemen waren genoeg om hem over de streep te trekken. Het belooft een spannend seizoen te worden met Rob als een van de deelnemers.

↡ Bekijk hier de video ↡