Vanaf deze datum is Big Brother weer te zien!

images0persgroep
De populaire realityshow 'Big Brother' staat klaar om de fans opnieuw te boeien met een nieuw seizoen, dat start op maandag 15 januari 2024. RTL heeft de uitzendtijden en -dagen onthuld, waardoor fans hun agenda's kunnen markeren voor de terugkeer van dit iconische programma.

Startdatum Big Brother

De langverwachte aftrap van het nieuwe seizoen van 'Big Brother' is officieel gepland op 15 januari 2024. Volgens het recente persbericht van RTL zullen de afleveringen van maandag tot en met vrijdag om 20:30 uur en op zaterdag om 20:00 uur uitgezonden worden. Deze regelmaat in het uitzendschema zorgt ervoor dat kijkers geen moment hoeven te missen van de dagelijkse ontwikkelingen in het Big Brother-huis.

Zoektocht nieuwe bewoners Big Brother

EndemolShine, de producent van het programma, is sinds augustus bezig met het zoeken naar kandidaten voor het vierde seizoen. Potentiële deelnemers kunnen zich nog steeds aanmelden via de website bigbrother2024.com. De eerdere winnaars, zoals Bart uit Vlaanderen in het derde seizoen, Jill in 2021 en Salar in 2022, zijn voorbeelden van de diversiteit en het unieke karakter van de deelnemers die het programma zoekt.

Succes

Na een pauze van 15 jaar keerde het programma in 2021 terug op de Nederlandse televisie, ruim twee decennia na de originele start van het programma. Met deze comeback gaven acht onbekende Nederlanders en Belgen weer hun privacy op in de moeder van alle realityshows. Het programma, dat in 66 landen is uitgezonden, blijft een fenomeen in de wereld van reality-tv.
Met de aankondiging van het nieuwe seizoen van 'Big Brother' wordt de opwinding onder de fans opnieuw aangewakkerd. Het programma belooft opnieuw een boeiend kijkje te geven in het leven van de deelnemers, terwijl ze onder het oog van de camera's leven en met elkaar omgaan.

↡ Bekijk hier de video ↡