Video: Gaby Blaaser onthult details over bevalling: "Thuis op de bank!"

weje
Een van de meest besproken gebeurtenissen in de recente Nederlandse showbizz-nieuws is de verrassende en snelle bevalling van Gaby Blaaser. De actrice en socialite openbaarde onlangs dat haar bevalling op een onverwachte plek plaatsvond - thuis op de bank.

Bevalling

In een recent interview met Frank Dane, toen hem gevraagd werd naar details van haar bevalling, antwoordde Blaaser zonder terughoudendheid. Ze beschreef het gebeuren als 'razendsnel', aangezien het maar drie uur en drie kwartier duurde. Dit snelle proces vond plaats in het comfort van haar eigen huis, specifieker, op haar bank. Ondanks dat het voor haar een 'magische' ervaring was, had ze het zich toch iets anders voorgesteld. De actrice had niet gepland om haar kind thuis op de bank te verwelkomen, maar het leven kan soms onvoorspelbaar zijn, zelfs voor een bekende figuur zoals zij.
thuisss

Het grote nieuws

Na de bevalling nam Blaaser haar Instagram-account in gebruik om haar volgers op de hoogte te stellen. Ze plaatste afgelopen zondag een foto van de kleine babyvoetjes van haar dochter. Dit aandoenlijke beeld heeft de harten van vele van haar volgers doen smelten en bracht een golf van felicitaties en gelukswensen op gang. In dezelfde post onthulde Gaby ook de naam van haar pasgeboren dochter - Isabella.

Gaby Blaaser

Gaby Blaaser, geboren op 7 juni 1986 in Amsterdam, is een veelzijdige Nederlandse beroemdheid. Ze is voornamelijk bekend als actrice, maar ze heeft ook naam gemaakt als influencer en model. Ze startte haar acteercarrière in de populaire jeugdserie SpangaS, waarna ze in diverse Nederlandse soaps en series te zien was, zoals Goede Tijden, Slechte Tijden en De Spa.

↡ Bekijk hier de video ↡