Vrouw Xander de Buisonjé, Sofie Steger, over haar grens gegaan

schermafbeelding 2023 09 08 om 122805
Sophie Steger, de echtgenote van zanger Xander de Buisonjé (50), heeft aangekondigd even een stapje terug te doen vanwege oververmoeidheid. Na een drukke periode heeft ze besloten om rust te nemen en zichzelf opnieuw te vinden.

Sofie Steger over pauze

Op haar Instagram-account gaf Sophie aan dat ze al eerder had besloten om even op adem te komen. "Ik had al het gevoel dat mijn vakantie anders zou zijn dan ik dacht," schreef ze. Sophie, die jarenlang onophoudelijk heeft gewerkt, had uitgekeken naar wat rust. Ze voegde eraan toe: "Na jaren van hard werken, dingen creëren, problemen oplossen en altijd maar doorgaan zonder echt rust te nemen, wilde ik even pauzeren en niets doen." Maar in plaats van de verwachte ontspanning, had Sophie een moeilijke tijd. "Wat bedoeld was als een pauze, werd een uitdaging, zelfs met nasleep."
Als yogadocent zou je verwachten dat Sophie goed voor zichzelf zou zorgen. Maar ze gaf toe: "Ik ben te vaak over mijn eigen grenzen heengegaan. Yoga is zo'n groot deel van mijn leven geworden dat ik misschien wel vergat wat het echt betekent."

Steun voor Sofie Steger

Ondanks deze uitdagingen, voelt Sophie zich gesteund. Ze schreef: "Het is goed om soms op anderen te vertrouwen en te geloven in het proces. Ik ben niet de enige die hierdoor gaat. Dat idee helpt me al." Sophie wil nu teruggaan naar haar basis, echt voelen wat ze nodig heeft en een pauze nemen van het werk. Ze sluit af met: "Ik gun mezelf deze tijd, wetende dat het ergens goed voor is. Eén ding tegelijk."
Er waren geruchten dat Sophie's beslissing te maken had met problemen in haar relatie met Xander, vooral omdat ze elkaar niet meer volgen op Instagram. Maar volgens het management van Xander is dit niet het geval. Ze legden uit: "Ze wonen samen en weten wat er tussen hen speelt. Ze hebben Instagram niet nodig." Ze bevestigden ook dat Sophie en Xander nog steeds gelukkig samen zijn.

↡ Bekijk hier de video ↡