Is dit de echte reden dat Lena en Imad Love Island moesten verlaten?

images0persgroep 1
Love Island Nederland is al een tijdje bezig. De eerste koppels zijn gemaakt, gescheiden en ook van het eiland gedumpt. Zo moest ook Lena weg en heeft Imad het spel ook voor haar verlaten.

Lena en Imad Love Island

Na het vertrek van Lena en Imad lieten ze weten hoe ze over de situatie dachten. Lena zei: "Ik moet voor mezelf kiezen." Imad, haar partner in de show, was erg verdrietig en wilde met haar mee. Zo voelde ze dat ze tijd nodig had voor zichzelf. Imad wilde haar volgen, maar Lena zei dat het niet hoefde. Op Instagram legde ze uit waarom ze vertrok. Ze schreef: "Een jaar geleden, na een moeilijke relatie, besloot ik altijd voor mezelf te kiezen. In het verleden zette ik anderen voorop en vergat ik mezelf. Dat wilde ik nu voorkomen." Ze lijkt te zeggen dat ze problemen had met Imad in de villa. Ze wil anderen inspireren die ook in lastige situaties zitten: er is altijd een uitweg.
Lena zei ook dat ze verrast was toen Imad haar wilde volgen. Maar na lange gesprekken hebben ze besloten dat hun verhaal niet verder gaat. Ze willen het beste voor elkaar. Lena wenst ook alle anderen in Love Island het beste

Echte verhaal

Toch lijkt de vork nu anders in de steel te zitten. Zo plaatsen verschillende juice kanalen dat Imad al een aantal jaren worstelt met agressie problemen en hierdoor zelfs uit basketbalteams is gezet. Volgens bronnen heeft hij zulk gedrag ook vertoond tijdens de opnames van Love Island en heeft de productie besloten om ze beide weg te sturen.
Om het echte verhaal te verbergen, heeft de productie ervoor gekozen om Lena en Imad weg te sturen uit Love Island. Denk jij dat dit waar is?
Ook is er weer een Casa Amor in het huidige seizoen.

↡ Bekijk hier de video ↡