Bibi Breijman over slechte periode met Waylon: ‘’Ik ben ook niet braaf geweest’’

schermafbeelding 2023 09 08 om 135449
Vorige week bracht Bibi Breijman haar eerste single uit genaamd ‘Toverdrank’. Daarin zingt ze over de moeilijke periode na haar bevalling.

Bibi Breijman en Waylon

Door haar nieuwe single Toverdrank uit te brengen, hoopte Bibi Breijman de moeilijke periode na haar bevalling achter zich te laten. Zo werd bekend dat haar vriend Waylon was vreemdgegaan tijdens haar zwangerschap. Hoewel ze er eerst heel boos over was en hem een ‘slappe lul’ noemde, heeft ze hem toch vergeven. ‘’Het was sowieso een moeilijke struggle, iets wat je met zijn tweeen moet doorstaan. Maar onder toeziend oog van heel Nederland voelde dat toch nog wat pijnlijker’’, zegt ze openhartig.

Zelf ook fouten gemaakt

Na haar woede fase is Bibi gaan inzien dat de fouten die Waylon heeft gemaakt ook wel erbij horen. ‘’ik ben zelf ook weleens fout geweest in het leven en dit soort dingen horen er ook een beetje bij. In het begin vond ik hem in ieder geval een enorme slappe lul. Ik val denk ik gewoon op slappe lullen, ik kan er niks aan doen’’, zegt Bibi.

Bibi Breijman muziek

Voordat Bibi Breijman Toverdrank uitbracht, heeft ze er vier jaar aan gewerkt om het lief precies te krijgen zoals ze wilde. Ze noemt het dan ook haar muzikale baby. ‘’Ik krijg enorm veel positieve reacties op de single. Ik wist wel dat muziek een helende werking heeft, maar het ligt nu echt achter me’’.

↡ Bekijk hier de video ↡