Zijn Joey en Megan van Ex on the Beach uit elkaar?

schermafbeelding 2023 07 21 om 145849
Het gaat niet goed tussen tortelduifjes Joey en Megan uit Ex on the Beach. Zo verliet Megan de vakantie vroegtijdig. Echter is ze nu wel weer op vakantie, maar zonder haar liefde. Hoe zit dat?

Megan en Joey

In het laatste seizoen van Ex on the Beach zien we hoe de liefde tussen Joey en Megan uitbloeit tot iets groots. Eerst twijfelde Megan een beetje over de oprechtheid van Joey waardoor ze ondanks de aantrekkingskracht, toch contact opzocht met Marc-Junior. Toen ze zag dat het Joey meer boeide dan ze dacht, had ze snel spijt van haar daad. Toen Joey de villa uit werd gestuurd, was Megan erg van slag. Ze zag haar tijd daar niet zitten als haar liefje Joey er niet bij was en ze besloot mee te gaan naar huis. Eenmaal in Nederland aangekomen, leek het alsof de twee erg gelukkig waren samen. Tot afgelopen week...
img 1712 min

Ibiza

Afgelopen week zijn Megan en Joey samen met twee andere vrienden van hen naar Ibiza gegaan. Eenmaal aangekomen in Ibiza ging het anders dan ze hoopten. Zo ontstonden er ruzies onderling, en zijn de meiden na een dag teruggevlogen. Op Instagram plaatste Megan dat ze zich in de steek gelaten voelde door de liefde van haar leven nadat hij bleef door feesten. Nadat Joey de story van Megan had gezien, besloot ook hij te reageren op het issue. Zo vertelt hij dat hij vindt dat Megan hem als slechterik neerzet en dat hij nooit wat verkeerds heeft gedaan.

Griekenland

Inmiddels lijkt het erop dat Megan haar liefdesverdriet is vergeten. Op Instagram plaatst ze dat ze op vakantie is in Griekenland en het hier heel gezellig heeft met meiden én jongens, en Joey is daar niet één van. Je kunt vast raden hoe Joey hierop reageerde… Wij zijn benieuwd of de twee elkaar nog terug gaan vinden.

↡ Bekijk hier de video ↡