10 MANIEREN OM JE VAKANTIEGELD UIT TE GEVEN

vakantiegeldheader psd
De zomervakantie is voor sommige van ons al begonnen en grote kans dat je je vakantiegeld niet kan uitgeven aan die vakantie waar je zo naar hebt verlangd. Dus wat doe je met al die extra centen? Wij hebben tien dingen bedacht waardoor je het geld toch kan laten rollen.

1. HELE JAAR PIZZA

Ben jij ook zo een pizza
lover?
Da
n zal dit idee vast door je hoofd zijn gegaan: Elke avond pizza. Met al die extra doekoe kan je de komende tijd elke avond genieten van een andere pizza, een soort one night stands maar dan met pizza....

2. NIEUWE KLEDINGKAST

3. DE SPA

Vanaf 1 juli mogen we weer naar de spa. Om toch nog een beetje dat ontspannende vakantiegevoel te krijgen is de spa de perfecte plan b. Dobber naakt rond zonder zorgen… heerlijk.

4. EEN CARAVAN

Je zal wel denken: een caravan? WTF? Ja, maak een kleine investering in een caravan en knap hem op. Op zoek naar een plek waar je ongestoord kan chillen? Maak een nieuw paleis van je camping, dan heb je gelijk wat nuttigs te doen met al je vrije tijd. Gooi er een goed matras in, hang leuke lampjes op en maak er een nieuwe hotspot van.

5. ZOMER GLOW-UP

Ook kan je je geld en vrije tijd gebruiken om jezelf eens even te pamperen. Ga voor een goede wax sessie, gezichtsmaskertjes, wimperextensions of verf je haar. Tijd voor een beetje me-time. En voor de mannen onder ons: neem eens lekker een massage of ga naar de kapper!

6. ALCOHOL

7. EEN BOOT

Gelukkig hebben we in Nederland genoeg water waardoor je overal lekker kan varen. Een boot huren kost nog best veel, dus waarom geen eigen kopen? Lekker zonnen op een bootje. Ondertussen een beetje flirten met alle mensen die langsvaren. Misschien vaart er nog een knappe kapitein met een jacht voorbij die je zo vanuit je prachtige bootje even naar binnen kan hengelen.

8. ROOM MAKE-OVER

9. ALTIJD ETEN BESTELLEN

Als je ook zo een hekel hebt aan koken kan je je geld ook opofferen voor een tijdje relaxt avondeten. Misschien krijg je na een week zelfs wel korting omdat ze je herkennen.

10. PERSONAL TRAINER