5 x de leukste activiteiten die je nog wel kan doen!

header blog 3 1
Van indoor kamperen, een online Dance Quiz, wilde dieren spotten, skydiven tot een La Casa Papel escape tour! We hebben de leukste uitjes voor komend week voor je op een rij gezet!
De horeca is dicht, geen Amsterdam Dance Event, tja wat ga je komend weekend nou doen? We hebben de leukste online en corona proof events voor je op een rij gezet!

Unieke overnachting in een strandhuisje

Hoe leuk is dit? In Amsterdam kun je nu indoor overnachten in een vintage caravan, strandhuisje of Pipowagen! Oprichter Willem Megens bracht zijn passie voor gerestaureerde vintage auto’s en reizen samen voor een nieuw business plan: De Outside Inn camping in Amsterdam. Hou je wel van kamperen, maar ben je geen fan van kou en smoezelige sanitaire ruimtes? Dan is deze camping de perfecte oplossing. Naast vintage caravans, staan er ook vijf strakke moderne geverfde strandhuisjes met jawel zelfs echt strandzand voor de deur! Zo heb je toch nog een beetje een strandgevoel. Wil je echt romantisch doen? Dan kun je het best de Pipo de Clown wagen boeken! Voor de prijs hoef je het trouwens niet te laten. Want je hebt al een diner/slaap arrangement inclusief 3-gangen menu voor 89,95 p.p.! De camping ligt op 8 metrominuten van Amsterdam Centraal. Meer info? Check de site!


De spanning voelen van een bankoverval

Hou je wel van games, maar heb je geen zin om de hele dag binnen te zitten? En wil je weleens de spanning voelen van een bankoverval? Dan is de City Escape Augmented reality in Den Haag wel wat voor jou! De City Escape Games zijn een soort kruising van een exacte room en een city tour. Je krijgt allerlei gadgets mee en met behulp van Augmented Reality verschijnen er levensechte hologrammen en kom je langs de verborgen hotspots en bekende highlights in Den Haag. Je kan kiezen uit twee thema’s: La Casa Papel en Undercover ! Meer info? Check de site.

La Casa de Papel

Online Dutch Dance Quiz

Jaaa, wij hadden komend weekend ook veel liever in een club gestaan om los te gaan tijdens ADE. Maar we hoeven je niet uit te leggen dat dat niet mogelijk is. Maar thuis kan je er nog wel een klein feestje van maken met de ADE live streams. Of doe mee met de Dutch Dance Quiz op 24 of 30 oktober. De quiz is een ode aan meer dan 30 jaar dance in Nederland van jaren ’90, Vengaboys, Tiësto, Martin Garrix, Sensation tot aan Awakenings. Je kan gratis meedoen vanaf je telefoon en de quiz is te zien via de website of 538 TV. Meer info? Check de site.


Indoor Skydiven

Skydiven zonder dat je uit een vliegtuig hoeft te springen! Ja dat kan dus. Want wij begrijpen nog steeds niet heel goed waarom je vrijwillig uit een vliegtuig zou willen springen. Bij City Skydive in Utrecht kunt je indoor skydiven . Stukje minder eng, maar je hebt wel net zo’n grote adrenaline rush! Meer info? Check de site!Wilde dieren spotten vanaf de bank

Ga je op vakantie ook het liefst de natuur in? Ook vanaf de bank kun je palmbomen, orang oetans en andere wilde dieren spotten? Hoe dan? Van 27 oktober tot 2 november vindt het Wildlife Film Festival in Rotterdam plaats! Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar in de bioscoop en een groot deel van het aanbod kun je gewoon online kijken! Meer info? Check de website.


DIT VIND JE OOK LEUK: DIT ZIJN DE GROOTSTE IRRITATIES TIJDENS THUISWERKEN