7 liefdeslessen uit Game of Thrones

200

1. Fuck wat anderen denken

De vooroordelen en meningen van familie en vrienden kunnen het leven van stelletjes met verschillende culturen, afkomsten of religies behoorlijk zuur maken. Maar het liefdesverhaal van Jon Snow en Ygritte laat zien dat liefde sterker is dan de mening van anderen.
200

2. Wanneer je het niet verwacht

Wanhopig op zoek naar de ware liefde? Kappen nou. King of the North Robb Stark wordt smoorverliefd op Talisa - op een slagveld OMRINGD DOOR AFGEHAKTE LEDEMATEN.
Romantisch toch? De tortelduifjes geven elkaar, ondanks negatief advies, toch het ja-woord. Robb wordt onthoofd en Talisa wordt overhoop gestoken. Maar dat mag de pret niet drukken. Is liefde!
giphy

3. Niemand blindelings vertrouwen

Als je iemand te snel vertrouwt, kan je nog wel eens heel-heel hard op je bek gaan. Beste voorbeeld: Sansa Stark had haar roze bril misschien beter even kunnen afzetten.
Ze kwam er te laat achter wat voor eengore vieze vuile tyfus motherfuckerboef dieKingJoffrey eigenlijk is en onze favoriete ginger heeft sindsdien een beetje moeite met het vertrouwen van andere mensen.
200

4. Laat je niet afschrikken

Bewijs hiervan is het liefdesverhaal tussen Daenerys en Drogo. Ook al was het begin tussen de geile krijger en de Queen of Dragons allesbehalve wenselijk - Drogo werd uiteindelijk een liefdevolle vent. Van korte duur helaas. En de brute verkrachting laten we even voor wat het is.
giphy

5. Het nemen van de eerste stap

Je durft je klasgenoot en/of collega nog steeds niet aan te spreken? Game of Thrones leert ons: Wie durft wint.
Ook al zijn haar motieven niet persé heel liefdevol - Margaery Tyrell gaat ervoor. Ze heeft het tenslotte al met twee minderjarige Koningen gedaan. Ze aarzelt niet, zet de eerste stap en ze krijgt altijd wat ze wil.
200

6. Tegenpolen

Ook als je niet zou verwachten: Jaime Kingslayer
Lannister en Brienne de Torth hadden wel een dingetje. Het werd al snel duidelijk dat het nooit een toekomst zou hebben, maar de vonkjes tussen de twee waren even zichtbaar.
Lesje voor ons: Zelfs mensen waarvan je zou denken dat zeno fucking waybij elkaar passen, hebben potentie.
giphy

7. Een relatie gebaseerd op passie

Wild, gepassioneerd en intens: Oberyn Martell en Ellaria Sand waren twee geile donders en veruit het mooiste stelletje in Game of Thrones. Het geheim? Is niet zo heel geheim, maar wel effectief: heel veelneukenlichamelijk contact.
200